Κάνε την κουζίνα σου πιο Star Wars

13:02 9/9/2014 - Πηγή: iPop

Εάν είσαι φαν των ταινιών και έχεις βαρεθεί τη διακόσμηση της κουζίνας σου, τότε η λύση είναι μία. Κάνε την κουζίνα σου πιο Star Wars. Ή τουλάχιστον βάλε μια μικρή πινελιά. Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά όμορφα και χρηστικά αντικείμενα, που θα μπορούσες να βάλεις στην κουζίνα σου, για να κάνεις το χώρο πιο ζωντανό και με ένα δικό σου στίγμα. Εφόσον σου αρέσει το Star Wars, τότε θα λατρέψεις κάθε φωτογραφία, που θα δεις παρακάτω. Μαζί με τις φωτογραφίες, έχει και links για τους

πιο απαιτητικούς, που θα θελήσουν να αγοράσουν μερικά απ’αυτά.

Το Death Star έγινε βαζάκι για μπισκότα και μάλιστα με πανέμορφες λεπτομέρειες. Αν καταφέρεις να φτιάξεις και μπισκότα Darth Vader, τότε ακόμα καλύτερα για σένα. Θα έχεις τον τέλειο συνδυασμό. Μπορείς να δεις τη τιμή του και να το αγοράσεις εδώ.

Αλάτι και πιπέρι στις ρομποτάρες του Star Wars. Φυσικά μόνο και μόνο από τα χρώματα μπορείς να καταλάβεις που θα βάλεις το καθένα. Αν δεν κατάλαβες, τότε βάλε στο λευκό το αλάτι και στο μαύρο το πιπέρι. Η αγορά τους μπορεί να γίνει από εδώ

Σκαμπό με τον Darth Vader, Storm Trooper, Boba Fett και το λογότυπο του Star Wars για να διακοσμήσεις την κουζίνα ή το μπαρ που έχεις. Μπορείς να τα δεις και να τα παραγγείλεις εδώ.

Κόψε τα λαχανικά και ο,τι άλλο χρειαστεί στην επιφάνεια κοπής με το σχήμα του Millennium Falcon. Μετά το βαζάκι Death Star είναι το ιδανικό αντικείμενο. Μπορείς να το δεις και να το αγοράσεις από εδώ.

The post Κάνε την κουζίνα σου πιο Star Wars appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα