Φθινοπωρινά weekends σε 5 κορυφαίους προορισμούς για να ανακαλύψεις!

14:02 22/9/2020 - Πηγή: iPop

Το Καλοκαίρι τελείωσε, το Φθινόπωρο έχει ήδη ξεκινήσει κι αν επιθυμείς ένα ταξιδάκι, τότε σου έχουμε τη λύση. Και μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να μεσολαβήσουμε για να πάρεις άδεια απ’ το αφεντικό, όμως σου βρήκαμε ποιοι είναι οι φθινοπωρινοί προορισμοί για το Σαββατοκύριακο που θα λατρέψεις. Λύση είναι κι αυτό! 

Τα Σαββατοκύριακα του Φθινοπώρου τι κάνεις; Επειδή κάτι μας λέει πως

μένεις σπίτι κατά βάση, κάνοντας δουλειές και “βουλιάζοντας” στη ρουτίνα της καθημερινότητας, ψάξαμε και βρήκαμε τους 5 καλύτερους προορισμούς για να πας μια εκδρομή ακόμα και για δυο μέρες τώρα το Φθινόπωρο.

Άλλωστε, μην ξεχνάς πως η εποχή αυτή είναι υπέροχη για ταξίδια. Δεν κάνει ούτε πολλή ζέστη, ούτε πολύ κρύο, ο καιρός λοιπόν είναι ιδανικός και το τοπίο είναι μαγικό με τα φύλλα που αλλάζουν χρώμα και πέφτουν κάτω. Και πριν βιαστείς να πεις όχι στην πρόταση που σου κάνει κάποιος για μια εκδρομή, να σου θυμίσουμε πως τα Χριστούγεννα δεν είναι τόσο κοντά και λίγη ξεκούραση και χαλάρωση την χρειάζεσαι. Από το να μείνεις μες το σπίτι, λοιπόν, και να κάνεις τα ίδια και τα ίδια, διάλεξε έναν από τους παρακάτω προορισμούς, κλείσε διαμονή και τα σχετικά και ετοίμασε βαλίτσες για το ΣΚ!

5 φθινοπωρινοί προορισμοί για το Σαββατοκύριακο που θα λατρέψεις

Πήλιο

Μπορεί να μην είναι και τόσο κοντά στην Αττική, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Πορταριά, Μακρυνίτσα, Τσαγκαράδα και πολλά ακόμα χωριά θα σε μαγέψουν με μια μόνο ματιά και πραγματικά δε θα ξέρεις πού να πρωτοπάς. Η Πορταριά και η Μακρυνίτσα είναι τα πιο τουριστικά μέρη, που θα αγαπήσεις γιατί συγχρόνως είναι παραδοσιακά και διατηρούν στο ακέραιο την ομορφιά τους. Η Τσαγκαράδα είναι για τους ρομαντικούς. Θα περπατήσεις στα πλακόστρωτα δρομάκια, θα θαυμάσεις τα παραδοσιακά αρχοντικά, θα πάρεις καθαρό αέρα και οξυγόνο. Τέλος, οι Μηλιές με τα παραδοσιακά αρχοντικά και το κρυστάλλινο νερό του βουνού, θα σε κερδίσουν από την πρώτη στιγμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰOᗰO & KIKO

Keywords
Τυχαία Θέματα