Φρίκη με το νεκρό βρέφος και τα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

20:17 16/2/2020 - Πηγή: iPop

Φρίκη με το νεκρό βρέφος απ’ τη Συρία, το οποίο διακομίστηκε το πρωί της Κυριακής στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης!

Πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη είδηση που προκαλεί τη φρίκη και δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους από τη Συρία μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με εγκεφαλίτιδα το κορίτσι του.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών το μωράκι δεν τα κατάφερε και κλήθηκε και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το κοριτσάκι έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Η είδηση για το νεκρό βρέφος απ’ τη Συρία έχει σοκάρει το πανελλήνιο.  Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διενεργείται προανάκριση σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Η ανακοίνωση του Αγλαΐα Κυριακού

Ανακοίνωση για το δυσάρεστο συμβάν και τις συνθήκες θανάτου βρέφους 11 μηνών από την Συρία, εξέδωσε το νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”.

Όπως υπογραμμίζεται σήμερα «διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ βρέφος θήλυ ηλικίας 11 μηνών, άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και εκλήθη ιατροδικαστής».

Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το μωράκι έφερε επιπλέον και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο Αρμόδιος Εισαγγελέας Ανηλίκων διενεργεί προανάκριση – η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη- ώστε να εντοπιστεί ο δράστης της σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του 11 μηνών κοριτσιού.

Το άρθρο Φρίκη με το νεκρό βρέφος και τα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα