Φωτογραφίες απ’ την στιγμή που ο Brooklyn Beckham έκανε την πρόταση γάμου στην Nicola Peltz

16:30 29/7/2020 - Πηγή: iPop

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Brooklyn Beckham έκανε πρόταση γάμου στην Nicola Peltz. Οι γονείς του, αλλά και ο ίδιος και η σύντροφός του, μοιράστηκαν τα νέα στα social media εκφράζοντας την απέραντη χαρά τους!

Όλα τα media έριξαν αμέσως τα φώτα πάνω στο νεαρό ζευγάρι

και τη σχέση τους. Τα μάθαμε σχεδόν όλα για εκείνους, είδαμε το δαχτυλίδι, το θαυμάσαμε, όμως, είχε μείνει μια πληροφορία που ήταν κρυφή: Τι συνέβη τη στιγμή της πρότασης γάμου;

Ο 21χρονος γιος του David και της Victoria Beckham, καθώς και η σύντροφός του, ανέβασαν στα προφίλ τους στο Instagram στιγμιότυπα απ’ την πρόταση γάμου.

Στις φωτογραφίες, βλέπουμε φυσικά το μονόπετρο που επέλεξε να της αγοράσει, το οποίο, σύμφωνα με την Daily Mail, κόστισε 160.000£.

Μπορεί να είναι μόλις 8 μήνες μαζί, όμως, και οι 2 τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και σίγουροι για να περάσουν τη σχέση τους στην επόμενη φάση.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media δείχνουν τον 21χρονο να γονατίζει μπροστά στην Nicola Peltz και να της ζητάει να παντρευτούν.

Μετά το πολυπόθητο “ναι” που έλαβε ως απάντηση, οι δυο τους αγκαλιάζονται και φιλιούνται, ενώ υπάρχει κι ένα γλυκό στιγμιότυπο με την Nicola Peltz και τον πατέρα της!

Φωτογραφίες απ’ την στιγμή που ο Brooklyn Beckham έκανε πρόταση γάμου στην Nicola Peltz

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα μωρό μου, με κάνεις να νιώθω τόσο ξεχωριστός και με κάνεις να γελάω όλη την ώρα. Θα σε φροντίζω πάντα και θα είμαι στο πλευρό σου» έγραψε ο Brooklyn στην ανάρτησή του.

(Πάτα το βελάκι δεξιά για να δεις όλες τις φωτογραφίες!)

View this post on Instagram

Can’t imagine a life without you baby ❤️ you make me feel so special and make me laugh all the time x I will always take care of you and will always have your back ❤️❤️

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα