Φωτιά στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας

20:36 4/7/2019 - Πηγή: iPop

Φωτιά στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης και συγκεκριμένα στον περιβάλλοντα χώρο. Η ανακοίνωση απ’ την Πυροσβεστική.

Η φωτιά στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ από την πρώτη στιγμή έφτασαν στο σημείο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες επιχειρούν την κατάσβεση της φωτιάς στον περιβάλλοντα χώρο.

Σύμφωνα με

την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στο twitter, η φωτιά έχει ξεσπάσει στον περιβάλλοντα χώρο του Κατράκειου θεάτρου. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Στο σημείο και ένα Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) με 12 πυροσβέστες και 6 οχήματα, αλλά και μια ομάδα πεζοπόρου.

Σε εξέλιξη #πυρκαγιά εν υπαίθρω στον περιβάλλοντα χώρο του Κατράκειου θεάτρου Νίκαιας. Επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 1 ομάδα ΜΕΤΠΕ με 12 πυροσβέστες και 6 οχήματα καθώς και μια ομάδα πεζοπόρου.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 4, 2019

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει χόρτα και χαμηλή βλάστη στον περιβάλλοντα χώρο του Κατράκειο Θεάτρου. Ο καπνός είναι ορατός από αρκετά μέτρα μακριά.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πυρκαγιάς ενώ προτεραιότητα έχει η άμεση κατάσβεσή της.

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην Εύβοια η οποία πλέον είναι υπό έλεγχο. Η φωτιά ξέσπασε στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης σε δασική έκταση. Έκαιγε για ώρες ξερά χόρτα ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να εκκενωθεί προληπτικά από τον δήμο Κύμης το χωριό Μακρυχώρι μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής.

Οι δυνάμεις τις Πυροσβεστικής ήταν μεγάλες και κατάφεραν να θέσουν τελικά  τη φωτιά υπό έλεγχο.

Το άρθρο Φωτιά στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα