Μουτζουρώνεσαι με το κραγιόν το Καλοκαίρι; Βρήκαμε τον τρόπο να το αποφύγεις!

20:21 4/7/2019 - Πηγή: iPop

Το να κρατήσεις το κραγιόν σου σταθερό στη θέση του ειδικά το Καλοκαίρι είναι άθλος! Λιώνει το makeup, λιώνει το κραγιόν και το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλεις. Ναι, το κραγιόν το Καλοκαίρι μπορεί να αποδειχθεί… εφιάλτης. 

Είναι σημαντικό να ενυδατώνεις τα χείλη σου και να βάζεις και αντηλιακό (ναι, ειδικό αντηλιακό για τα χείλη). Αν θέλεις, όμως, να βάλεις το κόκκινο κραγιόν σου και να διαρκέσει για ώρες; Τότε

αυτό είναι δύσκολη υπόθεση.

Ωστόσο, κάθε φορά που βάζεις κραγιόν υπάρχουν μερικά βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις προκειμένου να μη μοιάζεις με… κλόουν. Αρχικά, σταμάτα να το πειράζεις διαρκώς με τα χέρια σου, στην προσπάθειά σου να το φτιάξεις.

Βήμα-βήμα για να μη μουτζουρώνεσαι με το κραγιόν το ΚαλοκαίριΞεκίνα με ένα διάφανο lip liner

Το διάφανο lip liner είναι το πρώτο βήμα που δεν πρέπει να παραλείψεις. Πάρε ένα διάφανο μολύβι χειλιών γιατί θα σου χρειαστεί σε πολλές περιπτώσεις. Αρχικά και να ξεφύγεις λιγάκι από το περίγραμμα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα γιατί δεν θα φαίνεται.

Κάνε, λοιπόν, το περίγραμμα των χειλιών σου και βάλε και λίγο στο κέντρο.

Concealer

Αφού έχεις βάλει το διάφανο μολύβι χειλιών, σειρά έχει το concealer. Εφάρμοσε λίγο concealer στα χείλη σου ώστε να «παγιδεύσεις» το χρώμα αργότερα και να είναι πιο σταθερό.

Βάλε το κραγιόν σου

Τώρα ήρθε η ώρα να βάλεις το κραγιόν σου. Εφάρμοσε ένα matte κραγιόν ιδανικά με προσοχή στο περίγραμμα ώστε να μη ξεφύγεις. Προσοχή μη βάλεις μεγάλη ποσότητα αλλά… τόσο, όσο!

Χαρτομάντιλο

Προκειμένου το κραγιόν σου να μείνει στη θέση του και να μη μουτζουρωθεί, μπορείς να κάνεις tap tap με ένα χαρτομάντιλο μαλακά και με ελαφριές κινήσεις. Παράλληλα, βάλε το χαρτομάντιλο ανάμεσα στα χείλη σου προκειμένου να μη «φύγει» από τις άκρες.

Τσέκαρε αν έχεις κραγιόν στα δόντια σου και είσαι έτοιμη!

Photo:  CHAUNTE VAUGHN

Το άρθρο Μουτζουρώνεσαι με το κραγιόν το Καλοκαίρι; Βρήκαμε τον τρόπο να το αποφύγεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα