Φιλέτο κοτόπουλο σαν πίτσα! Ξέχνα τις βαρετές συνταγές και απογείωσε το κοτόπουλο με υλικά από πίτσα πεπερόνι!

14:49 28/4/2022 - Πηγή: iPop

Σήμερα ετοιμάσου να φτιάξεις κάτι πολύ τρελό! Μία συνταγή που σίγουρα δεν την έχεις δει πουθενά! Θα σου μάθουμε πώς να φτιάχνεις κοτόπουλο σαν πίτσα! Ναι! Πολύ καλά άκουσες! Είναι μία συνταγή που λατρέψαμε μόλις την δοκιμάσαμε και σήμερα θέλουμε να την μοιραστούμε μαζί σου!

Αυτή η συνταγή για κοτόπουλου σαν πίτσα έχει όλες τις υπέροχες γεύσεις της πίτσας πεπερόνι, αλλά χωρίς όλους τους επιπλέον υδατάνθρακες. Ανακάτεψε και ταίριαξε οποιαδήποτε

από τις αγαπημένες σου επικαλύψεις πίτσας για ατελείωτους συνδυασμούς γεύσεων!

Πίτσα με αυγά μάτια: Το πρωινό που θα σε χορτάσει για πολλές ώρες

Κοτόπουλο σαν πίτσα: Τα υλικά που θα χρειαστείς1 στήθος κοτόπουλου7 κουταλάκια του γλυκού πουρέ ντομάτας7 φέτες τυρί μοτσαρέλα7 φέτες σαλάμι1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τυρί τσένταρ1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη

Συνταγή για κοτόπουλο στο φούρνο με σπαράγγια που θα πείσει τα παιδιά σου να φάνε λαχανικά

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Κόψε επτά σχισμές στo στήθος κοτόπουλου.Σε κάθε σχισμή απλώστε 1 κουταλάκι του γλυκού πουρέ ντομάτας, 1 φέτα μοτσαρέλα και 1 φέτα σαλάμι.Προθέρμανε το φούρνο στους 180˚C.Πασπάλισε με το τυρί τσένταρ και ρίγανη.Ψήσε για 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο. Θα πρέπει να έχει εσωτερική θερμοκρασία 75˚C.Καλή απόλαυση!

Κοτόπουλο σαν πίτσα: Μπορείς να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο ώστε να καταλάβεις πώς πρέπει εκτελέσεις τη συνταγή.

*Να σημειωθεί πως η συνταγή του βίντεο δεν είναι ακριβώς η ίδια, αλλά είναι παρόμοια τα βήματα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Φιλέτο κοτόπουλο σαν πίτσα! Ξέχνα τις βαρετές συνταγές και απογείωσε το κοτόπουλο με υλικά από πίτσα πεπερόνι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλέτο, Ξέχνα,fileto, xechna