Μερικά πράγματα που έχουμε μάθει απ’ την δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard

20:40 27/4/2022 - Πηγή: iPop

Mε την δίκη να είναι σε εξέλιξη και την κάθε πλευρά να παρουσιάζει στο δικαστήριο τα δικά της επιχειρήματα, κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι τελικά η έκβαση. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε μπροστά μας, αλλά με βάση τα στοιχεία και τις καταθέσεις μέχρι στιγμής στη δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard, υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουμε ήδη μάθει.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν πολλές

απόψεις στο Διαδίκτυο σχετικά με τη δίκη. Όπως είναι φυσικό, κάποιοι υποστηρίζουν τον Johnny Depp και κάποιοι την Amber Heard. Χωρίς να θέλουμε να πάρουμε θέση σε μια υπόθεση που αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη και η Δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί για την αλήθεια, μπορούμε να πούμε πως ένα είναι σίγουρο: Ότι οι δυο τους είχαν μια τοξική, γεμάτη ένταση σχέση και πως κανείς δεν θα ήθελε να χωρίσει με τον τρόπο που χώρισαν εκείνοι.

Τι άλλο εχουμε μάθει απ’ την δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard;Μπορεί μια γυναίκα να προσβάλλει έναν άνδρα πολύ άσχημα και μάλιστα αυτό να μην προκαλέσει καμία αντίδραση – σε αντίθεση με το τι γίνεται όταν προσβάλει ένας άνδρας μια γυναίκα!Είναι πολύ εύκολο για τους μη εμπλεκόμενους να προβούν σε βιαστικά συμπεράσματα και να κατονομάσουν ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θύμα, ακόμα κι αν δεν έχουν απόδειξη για το τι ισχύει!Μπορεί ο/η σύντροφός μας να μας κάνει να πιστεύουμε πολύ άσχημα πράγματα για τον εαυτό μας τα οποία μπορεί και να μην έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.Η πραγματικότητα διαστρεβλώνεται πολύ εύκολα και χρησιμοποιείται εναντίον μας.Η αλήθεια δεν είναι πάντα δεδομένη. Και πολλοί άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορα Μέσα για να παραπλανήσουν τον κόσμο.Δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν άνθρωπο, ειδικά με τραυματικό παρελθόν, να σηκωθεί να φύγει από μια τοξική σχέση.Πολλές καριέρες μπορούν να καταστραφούν λόγω κατηγοριών. Το θέμα είναι το πότε αυτές οι κατηγορίες είναι βάσιμες και πότε ένας άνθρωπος καταστρέφεται λόγω ψευδών ισχυρισμών.Ένας άνδρας μπορεί να είναι θύμα κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας.

Αυτή τη στιγμή όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τη δίκη για την υπόθεση, στην οποία πρακτικά εκτίθεται όλη η ζωή τους, ενώ αναμένουμε να δούμε όσα θα υποστηρίξει η Amber Heard στη δική της κατάθεση για τη σχέση τους.

Johnny Depp – Amber Heard: Οι απειλές θανάτου και τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα βίας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μερικά πράγματα που έχουμε μάθει απ’ την δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα