Έτσι θα εντοπίσεις ένα φίλο σου που σε ζηλεύει!

17:11 28/11/2019 - Πηγή: iPop

Όταν πετυχαίνεις κάτι στη ζωή σου τότε σίγουρα γεμίζεις με χαρά και υπερηφάνεια. Αλλά δεν συμμερίζονται όλοι τα συναισθήματά σου. Υπάρχουν και οι φίλοι που σε ζηλεύουν και μάλλον δεν είναι και πολύ φίλοι σου.

Ναι, υπάρχουν φίλοι που σε ζηλεύουν και δεν χαίρονται με τη χαρά σου και τα κατορθώματά σου. Ορισμένες φορές δεν μπορείς να το εντοπίσεις κι άλλες δεν μπορείς να το πιστέψεις και να το δεχτείς.

Πώς θα καταλάβεις ποιοι είναι οι φίλοι που σε ζηλεύουν;

Αρχικά εκείνος που σε ζηλεύει δεν θα σου πει «συγχαρητήρια» όταν ακούσει τα ευχάριστα, ενώ όλοι θα είναι χαρούμενοι για σένα.Θα

παραμείνεις ήσυχος και θα περιμένει να περάσει η στιγμή. Για εκείνον η δική σου επιτυχία δεν είναι κάτι το σπουδαίο, επομένως δεν βρίσκει και τον λόγο να σε συγχαρεί.

Παράλληλα, αγαπά να μιλά για τον εαυτό του.  Θέλει μερικές φορές να υπερκαλύψει τη δική σου επιτυχία κι αντί να αφιερώσει την ημέρα σε σένα και να το γιορτάσετε όπως πρέπει, θα βρει πάντα τον τρόπο να μιλήσει για τις δικές του επιτυχίες και τα δικά του κατορθώματα.

Μιλά πίσω από την πλάτη σου. Ακόμη μια ένδειξη. Μιλά διαρκώς για το πώς έφτασες εκεί που έφτασες και αμφισβητεί την επιτυχία σου. Με κάποιον τρόπο θέλει να δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από σένα.

Σε ανταγωνίζεται. Αντί να δουλεύετε ως ένα, σε βλέπει ανταγωνιστικά. Πάντα θέλει να δείχνει στους άλλους ότι είναι καλός σε αυτό που κάνει ή ακόμη καλύτερος από σένα. Αν είσαι αρκετά καλός, δεν χρειάζεται να το υπερτονίζεις.

Παράλληλα, δεν είναι ανοιχτός σε προτάσεις. Μπορεί να ακούσει τη συμβουλή σου αλλά ποτέ δεν θα την σκεφτεί πραγματικά.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα συμμεριστούν ποτέ τη χαρά σου, αλλά ίσως να είναι εκεί για να σε «παρηγορήσουν» στα δύσκολα. Και μάλλον δεν είναι φίλοι σου και δεν τους έχεις ανάγκη στη ζωή σου.

Σε κάθε περίπτωση, μην τους αφήνεις να σε στεναχωρούν αλλά κάνε focus στη δική σου επιτυχία και χαρά.

Photo: Pexels

Το άρθρο Έτσι θα εντοπίσεις ένα φίλο σου που σε ζηλεύει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα