iPop γυρίσματα

18:34 6/4/2014 - Πηγή: iPop

Είχαμε γύρισμα για την εκπομπή στη web TV μας. Και σε κάθε γύρισμα γίνεται… πάρτυ! Κέφια, ατάκες, γέλια και στο τέλος… φαγητό! Φτιαγμένο από τα χεράκια μου. Μαζευόμαστε και μπόλικοι για να βγει η δουλειά οπότε το «γλέντι» παίρνει διαστάσεις. Από τις καλύτερες φάσεις στο γύρισμα; Το styling. Όχι το δικό μου. Εγώ όπως είναι ολοφάνερο(!) αποφεύγω όσα επιβάλλει η τηλεοπτική πραγματικότητα. Μακιγιάζ, μαλλιά κλπ. Το styling στο οποίο αναφέρομαι είναι των τροφίμων. Αυτά πρωταγωνιστούν σε κάθε επεισόδιο «…της Πόπης» και γι” αυτά πέφτει

σύσκεψη! Πως να τοποθετηθεί η ντοματούλα ώστε να δείχνει προκλητική και λιμπιστερή; Να της ρίξουμε λίγο λαδάκι να γυαλίσει ή να την βρέξουμε να φανούν στάλες δροσιάς… Ολόκληρη επιστήμη δλδ… (που να δείτε τι συμβαίνει με τις διαφημίσεις τροφίμων. Ο αφρός της μπύρας είναι συνήθως αφρός ξυρίσματος και τα περισσότερα μακαρόνια σχεδόν ωμά για να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα στην ναπολιτέν)

Το αποτέλεσμα του γυρίσματος αυτού, θα το δείτε σύντομα στην οθόνη του… υπολογιστή/κινητού/tablet σας! Αν όμως μπαίνετε για πρώτη φορά στα μέρη μας, αν δεν ξέρετε ακόμη ότι δυο κλικ πιο πάνω έχουμε μια super webTV, τότε πάρτε ένα δείγμα εδώ αν θέλετε να μαγειρέψουμε μαζί, εδώ αν θέλετε να πάρετε ιδέες για Low budget weekend. Αυτά για αρχή. Έχουμε ήδη 8 εκπομπές στον αέρα και βγάζουμε άλλες δυο νέες από αύριο. Μπείτε στην iwebTV και παίξτε με το τηλεκοντρόλ. Κάθε κουμπί του και μια διαφορετική εκπομπή. Κάντε κλικ εδώ και καλή διασκέδαση!

Tip:

Δυο τρέηλερ… για τα μάτια σας μόνο!

Ο Στέλιος Βάσιλας πήγε θάλασσα… γι” αυτό ΔΕΝ πρόλαβε να δει το People δεν έμαθε ποτέ για το Horizon και βγάζει βίντεο με μαύρα δεξιά και αριστερά. Αλλά είναι με τους ipop…istas και τον αγαπάμε!

Ο Κώστας Χρυσοβέργης είχε δει το People! Κύριος. Στην εκπομπή πιάνει το θέμα «φιλία άντρα-γυναίκα» και το ξετινάζει (δεν υπάρχει λέει. Ας δούμε τι θα πει και η Ελισσάβετ Κυρίτση που καταπιάνεται με το ίδιο θέμα)

Τη Χριστίνα Μπόμπα την βγάλαμε στη ζητιανιά. Θέλει λέει να βγάλει νέο βιβλίο και ζητά λεφτά από τον κόσμο… Μετά θυμήθηκε ότι αυτό γίνεται και αλλιώς. Στο μεταξύ οι περαστικοί ΔΕΝ πίστευαν στα μάτια τους…

The post iPop γυρίσματα appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα