Φαινομενικά “αθώα” σημάδια που κρύβουν παγίδες για τη σχέση σου. Μην τα αγνοείς

11:46 5/3/2021 - Πηγή: iPop

Μπορεί να βλέπεις μερικά σημάδια από τον σύντροφό σου και αρχικά να σε ενθουσιάζουν, όμως ίσως κάτι κρύβουν από πίσω, όπως παγίδες για τη σχέση σου, ίσως να μην είναι και τόσο αθώα κι ίσως να πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι.

Πρόκειται για κινήσεις που μπορεί να κάνει ο σύντροφός σου ή για συμπεριφορές του που ναι μεν όταν συμβαίνουν σκέφτεσαι πόσο τυχερή είσαι που τον έχεις στη ζωή σου, όμως αν κάτσεις και το καλοσκεφτείς ίσως αυτές οι ενδείξεις να μην είναι και τόσο θετικές στην πορεία, ίσως να κρύβουν κάτι παραπάνω για τον χαρακτήρα του συντρόφου σου, όπως ανασφάλεια ή ζήλεια. Έχεις παρατηρήσει

κάτι από τα παρακάτω;

Σημάδια που κρύβουν παγίδες για τη σχέση σου

Είναι υπερπροστατευτικός και θέλει να είστε συνέχεια μαζί

Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι ο σύντροφός σου υπερβάλλει λίγο στη σχέση σας; Θέλει να είστε μαζί όλη μέρα κάθε μέρα και να σε προστατεύει; Έχεις σκεφτεί πως αυτό ίσως να σε “πνίγει” αργότερα; Κάθε άνθρωπος μέσα στη σχέση έχει ανάγκη από προσωπικό χώρο και χρόνο. Όσο καιρό κι αν είστε μαζί, λίγο ή πολύ, πρέπει να κάνετε και πράγματα χωριστά. Τα σημάδια αυτά μπορεί να υποδεικνύουν ανασφάλεια για τον ίδιο ή τη σχέση σας, αλλά και ζήλεια.

Κάνει πολύ βιαστικά βήματα στη σχέση

Σου είπε πολύ νωρίς σ’ αγαπώ, σου ζήτησε να γνωρίσει τους γονείς σου κι εσύ τους δικούς του από τον πρώτο καιρό χωρίς να υπάρχει λόγος, κάνει βιαστικά μελλοντικά σχέδια που δεν ταιριάζουν στη διάρκεια της σχέσης σας. Όλα αυτά ίσως να είναι πολύ πιεστικά και βιαστικά, ενώ θα καταλήξετε να μην απολαμβάνετε τόσο τη σχέση σας από ένα σημείο και μετά.

Έχει πει μεγάλα λόγια

Αυτό περιλαμβάνει δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη, ίσως ο σύντροφός σου να σου έχει αποκαλύψει πράγματα για εκείνον και για την προσωπική του ζωή, όπως για προηγούμενες σχέσεις, πολύ νωρίς, για την ακρίβεια πιο νωρίς απ’ ό,τι θα έπρεπε και θα ήθελες να μάθεις. Δεν χρειάζεται να λέγονται όλα από τα πρώτα ραντεβού. Στη δεύτερη περίπτωση, ίσως να σου έχει πει μεγάλα λόγια για τη σχέση σας, όπως το “για πάντα”, πράγματα που δεν λέγονται εύκολα κι από τη μία μέρα στην άλλη.

Unsplash/ Milan Popovic

Σε ρωτάει με ποιους συναναστρέφεσαι και θέλει να μάθει περισσότερα για τους συναδέλφους σου

Φυσικά και θα σε ρωτήσει για τους συναδέλφους σου, όμως όταν οι ερωτήσεις που κάνει για εκείνους είναι πιο προσωπικές και ξεπερνούν τα όρια κι ίσως να μην ξέρεις κι εσύ καν τις απαντήσεις, τότε μπορεί πολύ απλά να ζηλεύει και να θέλει τον έλεγχο, ώστε να ξέρει τι συμβαίνει στη δουλειά σου.

Κάνει σημαντικές θυσίες για σένα

Είναι πολύ όμορφο ο σύντροφός σου να κάνει υποχωρήσεις και να σου δείχνει ότι έχεις μια σημαντική θέση στη ζωή του, όμως μήπως κάπου κάπου φτάνει; Μήπως το παρακάνει; Μήπως οι θυσίες που κάνει είναι πολύ σημαντικές; Μήπως υποδηλώνουν μια εξάρτηση από τη σχέση σας; Για παράδειγμα, απορρίπτει μια δουλειά που ήταν όνειρο ζωής για εκείνον μόνο και μόνο για να μην δουλεύει παραπάνω; Είναι σίγουρα αυτό που θέλει ή καταπιέζεται;

Το λάθος που καταστρέφει τη σχέση σου και πώς θα το προλάβεις

Έχει εμμονή με τα social media και την εμφάνισή σου

Αν ο σύντροφός σου αρχίσει να σου λέει ότι ίσως θα ήταν καλό να μην έχεις Instagram ή να μην ανεβάζεις τόσες φωτογραφίες ή να φοράς κάτι πιο μακρύ, τότε δεν είναι καλό σημάδια. Ζήλεια, ανασφάλεια, έλλειψη εμπιστοσύνης θα μπορούσαν να είναι μόνο μερικές από τις αιτίες. Μην αγνοείς τις ενδείξεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Φαινομενικά “αθώα” σημάδια που κρύβουν παγίδες για τη σχέση σου. Μην τα αγνοείς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα