Baby boom! Έγκυος η Νάντια Μπουλέ, ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

10:47 5/3/2021 - Πηγή: iPop

Είναι νέα, όμορφη και σε λίγους μήνες θα γίνει και μανούλα. Η Νάντια Μπουλέ είναι έγκυος και μόλις το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Νάντια Μπουλέ είναι έγκυος και πιο χαρούμενη από ποτέ! Και γιατί να μην είναι; Το πρωί της Παρασκευής 5 Μαρτίου 2021 γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό

στο Instagram την πιο όμορφη είδηση. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια, που την βλέπουμε και μέσα από τη σειρά Αγγελική, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφο της Γιώργο Ισαάκ.

Μάλιστα, μέσα από την φωτογραφία που ανέβασε την βλέπουμε να ποζάρει με εμφανώς φουσκωμένη την κοιλίτσα της, φορώντας ένα μαύρο, κολλητό φόρεμα και χαμογελώντας στον φακό.

Η Νάντια Μπουλέ έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού».

Τα σχόλια άρχισαν να “πέφτουν βροχή” με τους διαδικτυακούς της φίλους, followers, γνωστούς και συναδέλφους να της εύχονται τα καλύτερα.

Η ανάρτηση που έκανε η ίδια, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Boule (@nadiaboule)

Πρόκειται για το πρώτο παιδάκι της Νάντιας Μπουλέ με τον επί σειρά ετών σύντροφό της Γιώργο Ισαάκ. Αν και οι κοινές τους εμφανίσεις δεν είναι πολλές, φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και πλέον βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας, ανυπομονώντας να έρθει στην αγκαλιά τους ο καρπός του έρωτά τους, το μωράκι τους.

Με το καλό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Baby boom! Έγκυος η Νάντια Μπουλέ, ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα