Έξυπνα tips καθαριότητας για πολυάσχολους

10:30 27/7/2014 - Πηγή: iPop

Πόσες ώρες δουλεύεις την ημέρα; Πόσεεςςς;;; Άρα καταλαβαίνουμε! Δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και πολύ με τις δουλειές του σπιτιού και εδώ που τα λέμε μας φαίνεται απολύτως λογικό. Έχουμε, όμως, για σένα έξυπνα tips καθαριότητας που θα κάνουν το σπίτι σου να λάμψει και να μοσχοβολήσει χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο.

Ποια είναι λοιπόν τα tips καθαριότητας που θα σε βοηθήσουν;Λερώθηκες από κόκκινο κρασί; Δεν πειράζει! Τρίψε με λευκό κρασί και θα φύγει αμέσως. Το συγκεκριμένο
κόλπο δεν ισχύει μόνο για τα ρούχα. Μπορείς να το κάνεις σε οποιοδήποτε ύφασμα που έπεσε κόκκινο κρασί.Δώσε λάμψη στα ξύλινα έπιπλά σου με τσάι. Φτιάξε το τσάι σου, αλλά πιες το μισό! Με το υπόλοιπο πέρνα τα έπιπλά σου. Θα τους χαρίσεις τη λάμψη που θα τους χάριζε ένα χέρι λούστρο χωρίς, όμως, τις πρόσθετες χημικές ουσίες.Ξεραμένα παλιά λίπη. Βάλε σε ένα σφουγγάρι απορρυπαντικό πιάτων και πρόσθεσε μαγειρική σόδα. Τρίψε καλά και θα δεις πως τα λίπη θα φύγουν και οι επιφάνειες που ήταν βρώμικες θα λάμψουν ξανά.Τα κεριά σου που σου ξέμειναν από πέρυσι φαίνονται παλιά! Καθάρισε τα με λίγο οινόπνευμα και μια πετσέτα! Θα λάμψουν αμέσως και θα είναι σαν καινούρια.Βράζεις κουνουπίδι ή μπρόκολο και μυρίζει όλο το σπίτι! Και να ανοίξεις παράθυρο το ίδιο θα συνεχίσει να μυρίζει. Την επόμενη φορά που θα ξαναβράσεις, λοιπόν, τα αγαπημένα σου λαχανικά, πάρε βαμβάκι και βούτηξε το στο ξύδι. Βάλε το βρεγμένο σου βαμβάκι πάνω στο κλειστό καπάκι της κατσαρόλας και σου υπόσχεται πως θα κλέψει και θα κρατήσει αυτή την άσχημη μυρωδιά.

The post Έξυπνα tips καθαριότητας για πολυάσχολους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα