Απόκτησε λάμψη τηρώντας τις συμβουλές ομορφιάς μας

07:30 27/7/2014 - Πηγή: iPop

Οι απλές συμβουλές ομορφιάς που περιέχουν και στηρίζονται σε φυσικά προϊόντα είναι πάντα επίκαιρες και φυσικά υγιεινές. Έτσι, εμείς τις στηρίζουμε, τις αγαπάμε και φυσικά σου τις αποκαλύπτουμε γιατί θέλουμε να ανανεωθείς πολύ ειδικά τώρα που ξέρουμε πως είσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι δικές μας συμβουλές ομορφιάς;Θα πας στη θάλασσα για μπάνιο; Πριν φύγεις τρίψου με άμμο! Οι κόκκοι της άμμου θα κάνουν την τέλεια απολέπιση στο δέρμα σου και θα της χαρίσουν την απαλή υφή που αποζητάς.Έχεις ευαίσθητο δέρμα! Καθάρισε το με αμυγδαλέλαιο. Αντί να βάλεις γαλάκτωμα καθαρισμού
προτίμησε το αμυγδαλέλαιο που θα βοηθήσει την επιδερμίδα σου να ενυδατωθεί και θα κάνει το δέρμα σου πιο ανθεκτικό.Έχεις αλλεργία και γέμισες κοκκινίλες ή αφυδατώθηκες από τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας; Βράσε τσάι, άσε το να κρυώσει και ξεπλύσου με αυτό αντί για νερό. Το τσάι έχει αντισηπτικές ιδιότητες και θα σε βοηθήσει. Θα ηρεμήσει την πονεμένη σου περιοχή και θα καταπραΰνει τις κοκκινίλες σου.Θες να μείνεις για πιο πολλά χρόνια νέος-α; Τρίξε το πρόσωπο σου κάθε βράδυ με φλούδα μπανάνας, μη ξεπλυθείς και πέσε για ύπνο. H μπανανόφλουδα περιέχει πρωτεΐνες και φυτικά οξέα που μπορούν πράγματι να ενυδατώσουν σωστά την επιδερμίδα σου και να της δώσουν τη φρεσκάδα που επιθυμεί.

The post Απόκτησε λάμψη τηρώντας τις συμβουλές ομορφιάς μας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα