Εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού έξω απ’ το Υπουργείο Εργασίας- Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

09:46 12/12/2016 - Πηγή: iPop

Στην εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού έξω απ’ το Υπουργείο Εργασίας προχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Οι έρευνες συνεχίζονται με τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί να μεταφέρονται στα εργαστήρια.

Ειδικότερα, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στην Εφημερίδα των Συντακτών προειδοποιώντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Υπουργείο Εργασίας, η οποία θα εκρήγνυτο 40 λεπτά αργότερα.

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και της Αντιτρομοκρατικής

μετέβησαν αμέσως στο σημείο. Μετά από διεξοδικές έρευνες εντοπίστηκε ένα ύποπτο δέμα, το οποίο περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος, ωστόσο, δεν εξερράγη.

Οι πυροτεχνουργοί πραγματοποίησαν τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις και εξουδετέρωσαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iPop.gr απ’ την Αστυνομία, το ύποπτο δέρμα ήταν ένα σακίδιο, μέσα στο οποίο περιεχόταν ένας ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε πλαστικό δοχείο 5 λίτρων.

Η Αντιτρομοκρατική έχει αναλάβει την έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ευθύνεται για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού.

Το σημείο ήταν αποκλεισμένο μέχρι τις 9 το πρωί της Δευτέρας. Πλέον όλοι οι δρόμοι έχουν δοθεί στην κυκλοφορία.

Photo: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ Π./ enikos.gr

The post Εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού έξω απ’ το Υπουργείο Εργασίας- Όλες οι τελευταίες πληροφορίες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα