Ευαίσθητη επιδερμίδα; 4 πράγματα τα οποία απαγορεύονται

19:53 27/3/2016 - Πηγή: iPop

Όπως και κάθε γυναίκα έτσι φυσικά κι εσύ θες να είσαι όμορφη. Το θέμα, είναι, όμως, πως εσύ πρέπει να προσέχεις πολλές σαφώς περισσότερο από τις υπόλοιπες, καθώς έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα.

Υπάρχουν, λοιπόν, πράγματα που ενώ για τις υπόλοιπες γυναίκες μοιάζουν φυσιολογικά για εσένα πρέπει να είναι απαγορευτικά. Εμείς τα βρήκαμε και θα σου τα παρουσιάσουμε.

Τι πρέπει να κάνεις αν έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα;Αποχαιρέτησε το πολύ ζεστό νερό: Εσύ δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο με πολύ ζεστό νερό
ούτε φυσικά να πλένεις με αυτό το πρόσωπο σου. Οφείλεις να γυρίσεις το μοχλό του νερού στο χλιαρό ή το δροσερό και να αρκεστείς σ΄αυτό.Πες αντίο στον ήλιο: Όσο και να το θες ο ήλιος στην περίπτωση σου δεν ενδείκνυται. Τι πρέπει να κάνεις; Να τον αποφεύγεις με κάθε τρόπο. Κάθε πρωί πριν βγεις από το σπίτι η πρώτη σου δουλειά πρέπει να είναι μια. Ποια; Το να βάλεις αντηλιακή κρέμα σ΄όλο το πρόσωπο σου και σε κάθε σημείο του σώματος σου που μένει ακάλυπτο.Απόφυγε τα αποσμητικά και τα απορρυπαντικά: Γενικά τα τεχνητά αρώματα εσύ πρέπει να κρατάς όσο πιο πολύ μακριά μπορείς. Μπορείς, να επισκεφτείς ένα γιατρό και αυτός θα σου δώσει τις απαραίτητες οδηγίες. Όπως και να έχει κάθε φορά που θα καθαρίζεις πρέπει να φοράς απαραιτήτως γάντια.

The post Ευαίσθητη επιδερμίδα; 4 πράγματα τα οποία απαγορεύονται appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα