Γευστική σούπα κρεατικών για τις πιο ψυχρές μέρες!

15:02 28/11/2019 - Πηγή: iPop

Η θερμοκρασία έχει πέσει κατακόρυφα κι εμείς αναζητούμε μια παρηγοριά, μια ζεστασιά στα ζεστά φαγητά και ροφήματα. Γι’ αυτό και σήμερα φτιάχνουμε σούπα κρεατικών που θα λατρέψεις!

Ήρθε η ώρα να συγκεντρώσεις όλα τα μπαχαρικά που έχεις, να μαζέψεις όλα τα υλικά για τη συγκεκριμένη σούπα κρεατικών και να λάβεις δράση. Μια πολύ γευστική και θρεπτική συνταγή για τις πιο ψυχρές ημέρες.

Τι θα χρειαστείς;1 κουταλιά λάδι canola450 γραμμάρια χοιρινό450 γραμμάρια γαλοπούλα2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα2 σκελίδες
σκόρδο, ψιλοκομμένοΑλάτι και Πιπέρι για γεύση1 κουταλάκι κύμινο για γεύση1 κουταλάκι πάπρικα1 κουταλάκι καγιέν1 κουταλάκι ρίγανη1 κουταλάκι ματζουράνα170 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας790 γραμμάρια κομμένες ντομάτες1-2 φλιτζάνια ζωμό κρέατος4 κονσέρβες με φασόλια4-5 κομμάτια σέλινο, ψιλοκομμένο2-3 κουταλιές ζάχαρηΠώς θα τη φτιάξεις;ΣυνταγήΣε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι canola σε μέτρια με υψηλή φωτιά.Βράζουμε το κρέας και τη γαλοπούλα και ανακατεύουμε συχνά, διαλύοντας το κρέας με μια κουτάλα.Όταν πάρουν χρώμα, ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε.Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια και στη συνέχεια προσθέτουμε το κύμινο, την πάπρικα, το καγιέν, τη ρίγανη και τη ματζουράνα.Ανακατεύουμε με σάλτσα ντομάτας,μαζί με τις κομμένες ντομάτες, το ζωμό κρέατος, τα φασόλια, το σέλινο και τη ζάχαρη.Αφήνουμε να βράσουν. Μαγειρεύουμε αργά και ανακατεύουμε όταν είναι απαραίτητο, για τουλάχιστον μια ώρα. Όσο πιο πολύ μαγειρευτεί τόσο πιο νόστιμη θα είναι.Όταν σερβίρουμε μπορούμε να ρίξουμε μερικά φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, τυρί cheddar και sour cream.Δες και αυτή τη συνταγή:

Η πιο νόστιμη, καυτερή σούπα που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

Photo: kitchenconfidante.com

Το άρθρο Γευστική σούπα κρεατικών για τις πιο ψυχρές μέρες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα