Σωτήρια makeup tips για μεγαλύτερες γυναίκες!

14:17 28/11/2019 - Πηγή: iPop

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία αλλά υπάρχουν διαφορετικά makup tips για διαφορετικές ηλικίες. Ποια είναι τα μυστικά στο μακιγιάζ για μεγαλύτερες ηλικίες και πώς πρέπει να περιποιείσαι το πρόσωπό σου;

Το makeup μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα. Ακόμη κι αν δεν σου αρέσει να βάφεσαι, οι makeup artists προτείνουν μυστικά στο μακιγιάζ για μεγαλύτερες ηλικίες, τα οποία μπορεί να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα και να θέλεις να τα εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου.

Ποια είναι τα μυστικά στο μακιγιάζ για μεγαλύτερες ηλικίες;

Το πρώτο πράγμα

που είναι σημαντικό να κάνεις είναι να δώσεις λίγο χρώμα στα μάγουλά σου…. αφού πρώτα έχεις προετοιμάσει το πρόσωπό σου με μια ενυδατική.

Δεν είσαι σίγουρη για το ποιο χρώμα σου ταιριάζει καλύτερα; Μπορείς να επιλέξεις μια απόχρωση στα μάγουλά σου που να ταιριάζει περισσότερο τα φυσικά σου χρώματα, να πορτοκαλίζει, να ροζίσει ή να κοκκινίζει! Κάνε τα πειράματά σου.

Για να το εφαρμόσεις, ξεκίνα απ’ τα μήλα και σβήστο προς τα ζυγωματικά.

Όσον αφορά τα μάτια σου υπάρχουν μερικά tips που μπορεί να σε βοηθήσουν:

Είναι σημαντικό να βάζεις κρέμα ματιών καθημερνά. Αλλά προσοχή μην βάλεις την κρέμα πολύ κοντά στις βλεφαρίδες για να αποφύγεις τα δάκρυα ή την ξηρότητα.Βρες ένα μη τοξικό concealer, ώστε να μην ερεθίσει την περιοχή γύρω απ’ τα μάτια σου και βεβαιώσου πως είναι ένας τόνος πιο ανοιχτή από τη βάση σου. Αυτό θα κάνει το βλέμμα σου πιο λαμπερό και τα μάτια σου πιο μεγάλα.

Η ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει ν’ακολουθείς μετά τα 30!

Αντί για eyeliner ή μολύβι, βάλε σκιά! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σκιά πιο σκούρα ως eyeliner, πολύ κοντά δηλαδή στα βλέφαρα. Αυτό δεν θα ερεθίσει το μάτι σου και το μακιγιάζ σου δεν θα είναι υπερβολικό.

Αναφορικά με τα φρύδια, μην το παρακάνεις! Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να γεμίσεις λιγάκι τα κενά με την ίδια απόχρωση, ενώ πρέπει να αποφύγεις τα πολύ παχιά φρύδια που είναι στη μόδα.

Τέλος, όσον αφορά το κραγιόν, προτίμησε μια απόχρωση που να ταιριάζει με το εσωτερικό των χειλιών σου, ώστε να μη φαίνεται τόσο μεγάλη η διαφορά.

Διαβάστε επίσης:

Τα 7 βήματα για σωστή ρουτίνα ομορφιάς

Photo: Shutterstock

Το άρθρο Σωτήρια makeup tips για μεγαλύτερες γυναίκες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα