Έτσι θα έχεις πάντα το σωστό στιλ

17:31 21/10/2014 - Πηγή: iPop

Καθημερινά πρέπει να διαλέγεις τα ρούχα σου και να κάνεις ανάλογους συνδυασμούς για να είσαι πάντα περιποιημένος-η στη δουλειά σου ή ακόμα και στις βόλτες σου. Το σωστό στιλ (ανάλογα πάντα με την ώρα) έχει τους δικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθείς πιστά σαν ευαγγέλιο. Βρήκαμε, λοιπόν, όλα όσα πρέπει να προσέχεις αλλά και όλα όσα μπορείς να κάνεις για να έχεις το σωστό στιλ.

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις πάντα το σωστό στιλ;Σωστό μέγεθος ρούχων: Πρέπει πάντα να προσέχεις τα ρούχα που επιλέγεις να φοράς να είναι στο μέγεθός σου. Δεν πρέπει αυτά να σε κόβουν και να σου είναι μικρά αλλά
ούτε και πολύ μεγάλα γιατί θα φαίνονται σαν να μην είναι δικά σου.Προσοχή στα υφάσματα: Δεν ταιριάζουν όλα τα υφάσματα μεταξύ τους ούτε όλα τα υφάσματα φοριούνται όλες τις ώρες. Μην φορέσεις κάτι μάλλινο και χοντρό όταν θες να βγεις για ποτό ούτε κάτι μεταξωτό και με έντονα χρώματα για να πας στην δουλειά σου το πρωί.Σωστό παπούτσι: Πλέον το παπούτσι δεν είναι τόσος αυστηρός κανόνας καθώς βλέπουμε ότι μπορείς να συνδυάσεις ένα πιο casual παπούτσι με ένα πιο καλό ντύσιμο και το αντίστροφο. Πρέπει, όμως, το παπούτσι σου να ταιριάζει έστω χρωματικά με το υπόλοιπο σύνολό σου.Κοσμήματα: Τα κοσμήματα μπορούν να απογειώσουν το στιλ σου αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να το κατακρεουργήσουν. Πρόσεχε, λοιπόν, μην βάλεις πολλά και υπερβολικά κομμάτια μαζί. Προτίμησε μόνο ένα έντονο με μονόχρωμα ρούχα ή μικρότερα και πιο απλά για τις πιο απλές εμφανίσεις σου.Tip!

Μην ξεχνάς πάντα να προσέχεις τα ρούχα σου να ταιριάζουν στο σωματότυπό σου και να μην τονίζουν τις αναλογίες σου ειδικά όταν θες να κρύψεις τα περιττά σου κιλά.

The post Έτσι θα έχεις πάντα το σωστό στιλ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα