Έτσι είναι μία από τις αποθήκες του amazon ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα

14:04 27/11/2014 - Πηγή: iPop

Σίγουρα έχει περάσει από το μυαλό σου το πώς μοιάζουν οι αποθήκες όλων των μεγάλων κέντρων διανομής. Όταν αυτό το κέντρο διανομής είναι του amazon, οι απορίες αυξάνονται. Έτσι, βρήκαμε το πώς είναι μία από τις αποθήκες του amazon ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα και σου την δείχνουμε, για να εντυπωσιαστείς και εσύ όσο εμείς!

Η συγκεκριμένη αποθήκη του Amazon

είναι στο Peterborough του Cambridgeshire, και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν ακριβώς έα μήνα πριν τα Χριστούγεννα (25 Νοεμβρίου). Το προσωπικό έχει ακριβώς 30 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και οι εργασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο!

Αυτή βδομάδα είναι η πιο εξουθενωτική όλου του χρόνου καθώς αναμένεται να γίνουν πάνω από 4 εκατομμύρια παραγγελίες.

Το προσωπικό εργάζεται 24/7 για να συσκευάσει τα προϊόντα καθώς το αγοραστικό κοινό προτιμά αυτή τη περίοδο για τις αγορές τους για να κερδίσουν από τι εκπτώσεις!

Η εβδομάδα εκπτώσεων εισάχθηκε στην επιχείρηση το 2010

H εβδομάδα αυτή ακολουθείται από την Cyber Monday η οποία είναι στη 1 Δεκεμβρίου και αναμένεται να είναι η πιο γεμάτη μέρα όλων των εποχών για την εταιρεία!

Πέρσι αυτή η βδομάδα είχε πάνω από 4.1 εκατομμύρια παραγγελίες, το οποίο υπολογίζεται περίπου σε 47 αντικείμενα το δευτερόλεπτο.

Τα υπόλοιπα κέντρα αποθήκευσης της εταιρείας στην Αγγλία είναι στο: Rugeley, Gourock, Doncaster, Dunfermline, Hemel Hempstead, Marston Gate και Swansea.

Η εταιρεία άνοιξε επίσης 19.509 τετραγωνικά μέτρα στο Holborn, το οποίο εκτείνεται σε 12 ορόφους!

Photos:Geoff Robinson

The post Έτσι είναι μία από τις αποθήκες του amazon ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα