Πώς αλλάζει «δραματικά» ένα ραντεβού;

19:32 3/10/2014 - Πηγή: iPop

Τον γνώρισες και αφού πέρασε την πρώτη και τη δεύτερη ανάκριση, ετοιμάζεστε να βγείτε για τρίτο σας ραντεβού! Ντύνεσαι μία ώρα και φυσικά τσιμπάς κάτι το σπίτι γιατί δε θες να σε δει το μωράκι σου να τρως σαν γουρούνα. Παραγγέλνεις μία σαλάτα και τσιμπολογάς σαν σπουργίτι τα κρουτόν τονίζοντας πώς η σαλάτα

σου είναι χορταστική. Άλλωστε εσύ τι τρως; Μόνο 2 σαλάτες τη μέρα και ένα μήλο το πολύ αφού, γλυκά δεν βάζεις στο στόμα σου ποτέ! Πόσο ψεύτρα μπορεί να γίνεις όταν το παίζεις καλό και λιτοδίαιτο κορίτσι;

Μην μας αγχώνεσαι γλυκούλα! Και κάνε φυσικά υπομονή! Το ραντεβού σου σε λίγο καιρό θα αλλάξει τόπο (από τα εστιατόρια του πανακρίβου θα πάει στον καναπέ) και η σαλάτα σου αντικατασταθεί από πίτσα και ναι σουβλάκια με έξτρα τζατζίκι αφού ζεις στην Ελλάδα.

Τα μαλλιά σου από μεταξένια και ίσια θα πιαστούν ένα ατημέλητο κότσο (όπως, όπως, μη σου ακόμα και με μολύβι) και το μωράκι θα πάψει να φοράει το καλό του πουκάμισο και τα καινούργια του γυαλισμένα παπούτσια. Θα φοράει ένα φαρδύ μποξεράκι του παππού του και η κάλτσα του αντί για μεταξωτή θα είναι αθλητική μέχρι το γόνατο πάντα ανεβασμένη.

Έχεις σοκαριστεί; Περίμενε! Δες και το video που θα σου δείξει στιγμές από το τρίτο ραντεβού και τις συγκρίνει με αντίστοιχες στιγμές από το τριακοστό ραντεβού. Περιμένουμε, λοιπόν, τα σχόλια και αν έχεις και φωτογραφίες ή ακόμα και video από τη δική σου σχέση να μας τα στείλεις! Δε θέλουμε να απομυθοποιήσουμε τόσο τη μαγεία της σχέσης και έτσι έχουμε δώσει όλες τις ελπίδες μας σε εσένα που μπορείς να κάνεις την ανατροπή!

The post Πώς αλλάζει «δραματικά» ένα ραντεβού; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα