Έρωτας Μετά: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς

17:04 1/2/2020 - Πηγή: iPop

Οι εξελίξεις στο Έρωτας Μετά είναι καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια που έρχονται. Τι θα συμβεί στην αγαπημένη σειρά του ALPHA; 

Πώς θα συνεχιστεί η σειρά έρωτα και μυστηρίου; Αγωνία, ανατροπές κι έντονα συναισθήματα φαίνεται να είναι μερικά από αυτά που επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια. Ποιες οι εξελίξεις στο Έρωτας Μετά;

Ο Χρήστος και η Ηλέκτρα τρέχουν στο αστυνομικό τμήμα, όπου ακούνε κομμάτι από το τηλέφωνο της Άννας στην Άμεση Δράση. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος κι ο Θοδωρής την ψάχνουν στο δάσος, καθώς θέλουν να τη βρουν πριν την αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για να τη βρει. Η Ειρήνη επιστρέφει από τη Γαλλία και ζει ξανά το ίδιο σκηνικό αναμονής με την μητέρα τους εξαφανισμένη. Ο Ηλίας συγκρούεται με τον Κωνσταντίνο. Η Φανή στο άκουσμα των νέων για την Άννα προσπαθεί να το σκάσει. Ο Σταύρος και η γυναίκα του καλούνται ξανά στο τμήμα για να δώσουν επαναληπτική κατάθεση. Ο Γιώργος και ο Τόνι επισκέπτονται τον ιατροδικαστή που είχε κάνει την εξέταση της σωρού της Άννας.

Ο Κωνσταντίνος προτείνει περισσότερα χρήματα στη Φανή κι ο Ηλίας περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Ο Κωνσταντίνος ζητάει από τον Ηλία να αναλάβει τη διεύθυνση της εταιρείας, χωρίς να ξέρουν οι περισσότεροι το λόγο, μέχρι την αποκάλυψη των αποτελεσμάτων του τεστ DNA.

Ο Θοδωρής συμβουλεύει τη Φανή να φύγει από το σπίτι του Δούκα, αφού η αστυνομία έπιασε τον Σταύρο. Ο Χρήστος γνωρίζει τυχαία τον Δημήτρη και μαθαίνει την πραγματική του ταυτότητα. Ο Ηλίας μαθαίνει συγχρόνως τα αποτελέσματα του DNA και “πέφτει” από τα σύννεφα. Ετοιμάζεται να αντιδράσει υπερβολικά, αλλά η Κατερίνα τον συγκρατεί.

Κάποιος άγνωστος στέλνει στην αστυνομία και στους συγγενείς νέο βίντεο της Άννας, σπέρνοντας τον πανικό. Ο Γιώργος προσπαθεί να κάνει τον Σταύρο και τη Βαγγελιώ να ομολογήσουν. Ο Ηλίας επιχειρεί να συναντήσει για πρώτη φορά τη βιολογική του μητέρα και να μάθει τι συνέβη ακριβώς στο παρελθόν.

Πώς οι τηλεθεατές επηρεάζουν την εξέλιξη του Έρωτας Μετά;

Διάβασε ακόμα:

Οι συνταρακτικές εξελίξεις στο Έρωτας Μετά | Όσα αποκάλυψαν οι σεναριογράφοι

Το άρθρο Έρωτας Μετά: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα