Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας μέσα στο γραφείο του

12:46 28/8/2017 - Πηγή: iPop
Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε μέσα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ελευσίνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας πρώην συμβασιούχος υπάλληλος του Δήμου μαχαίρωσε δύο φορές στο πόδι τον Δήμαρχο περί τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο δράστης διέφυγε και η Αστυνομία είχε εξαπολύσει νωρίτερα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Τελικά, οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα σε δρόμο της Ελευσίνας.

Ο Δήμαρχος έχει μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο προκειμένου

να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία, όμως, αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οι λόγοι για τον οποίο ο άνδρας μαχαίρωσε τον δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά παραμένουν άγνωστοι.

Πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον άνδρα αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος εργάστηκε στον δήμο Ελευσίνας με οκτάμηνη σύμβαση.

Την επίθεση στον κ. Τσουκαλά καταδίκασαν πολιτικοί

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, καταδίακσε την επίθεση και εξέφρασε στον Δήμαρχο Ελευσίνας τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης καταδίκασε επίσης την επίθεση.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών:

«Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, εκφράζει τη θλίψη αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση εναντίον του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, στο γραφείο του στον δήμο, και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση».

Τις ευχές για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου τονίζοντας πως «τέτοιου είδους περιστατικά είναι ξένα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και απολύτως καταδικαστέα».

Η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με μαχαίρι από συμβασιούχο-εργαζόμενο του Δήμου Ελευσίνας σε βάρος του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Γεώργιου Τσουκαλά.

Επισημαίνει πώς δολοφονικές επιθέσεις ή συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα είναι καταδικαστέες και κατακριτέες απ’ όπου και αν προέρχονται. Σε καμία περίπτωση δεν συμβάλουν στην επίλυση και στην αντιμετώπιση προβλημάτων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Γεώργιο Τσουκαλά που νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Γρήγορη ανάρρωση και περαστικά στον Δήμαρχο της Ελευσίνας ευχήθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ.

The post Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας μέσα στο γραφείο του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα