VMAs 2017: Οι ερμηνείες που δεν θα ξεχάσουμε κι εκείνες που θέλουμε να πατήσουμε delete! | Videos

09:44 28/8/2017 - Πηγή: iPop
Μια ακόμα χρονιά βραβείων VMAs είναι γεγονός, με τη βραδιά της απονομής για το 2017 να χαρακτηρίζεται από πολλές λαμπερές εμφανίσεις, εκκεντρικά shows και σπουδαίες βραβεύσεις καλλιτεχνών.

Εκτός απ’ την απονομή των βραβείων, στην οποία μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Kendrick Lamar, αφού πήγε σπίτι του με 6 αγαλματίδια, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά και στις ερμηνείες της μεγάλης βραδιάς, τόσο σ’ εκείνες που θα μας μείνουν αξέχαστες, όσο και σ’ αυτές που θα θέλαμε να πατήσουμε delete!

Η νεαρή Lorde, επηρεασμένη από ένα κρύωμα το οποίο περνάει, δεν κατάφερε να τραγουδήσει όπως έπρεπε το «Homemade

Dynamite», όμως, αυτό δεν την εμπόδισε ν’ ανέβει στο stage, να χορέψει και να… μιμηθεί το τραγούδι! Το αποτέλεσμα δεν ήταν κακό, αλλά δεν μπορούμε να το συμπεριλάβουμε στις live ερμηνείες!

Χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο θερμικής όρασης, οι 30 Seconds to Mars έκαναν μια εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ και δίχασε ακόμα περισσότερο!

Φυσικά ανάμεσα στις performances και τις απονομές, ακούστηκε πολλές φορές το «Shape of You»! Όμως, ο Ed Sheeran έκανε τη διαφορά μ’ ένα ντουέτο με το «XO Tour Llif3»! Ευχάριστη έκπληξη!

Η Demi Lovato τραγουδώντας το «Sorry Sorry Sorry» έκανε το δικό της show, φέρνοντας ακόμα και μια… εξωτερική πισίνα! Εντυπωσιακό!

H παρουσιάστρια των VMAs Katy Perry έκανε ντουέτο με τη Nicki Minaj και κανείς δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί στο ρυθμό! «Swish, Swish» ερμήνευσαν οι δύο τραγουδίστριες κι ενθουσίασαν το κοινό.

Η Miley Cyrus είχε υποσχεθεί πως φέτος θα ήταν πιο «φρόνιμη» από άλλες χρονιές! Τι εννοούσε; Πάτα play για να μάθεις!

DNCE και Rod Stewart τα έδωσαν όλα στη σκηνή! Πρόκειται για τη συνεργασία που ο κόσμος δεν ήξερε ότι χρειαζόταν! Θα τη θυμόμαστε!

Όμορφος συνδυασμός φωνών κι αξεπέραστη χορογραφία!

Η P!nk ξεσήκωσε το κοινό, τραγουδώντας μια σειρά από επιτυχίες της, πριν ανέβει ξανά στο stage για να παραλάβει το φετινό Michael Jackson Video Vanguard Award.

Η εμφάνιση του απόλυτου κυρίαρχου των βραβείων, Kendrick Lamar, ήταν πραγματικά φωτιά! Κυριολεκτικά! Στη σκηνή υπήρχε ένας νίντζα που έπαιζε με τη φωτιά!

The post VMAs 2017: Οι ερμηνείες που δεν θα ξεχάσουμε κι εκείνες που θέλουμε να πατήσουμε delete! | Videos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα