Τέλειο δέρμα & χείλη για φίλημα με σπιτικές συνταγές!

10:36 28/8/2017 - Πηγή: iPop
Ακόμα κι αν δεν ανήκεις στους fans του μελιού, είναι ένα απαραίτητο συστατικό για τη μαγειρική σου! Αυτός ο αρχαίος θησαυρός περιέχει πλήθος βιταμινών, μετάλλων και δραστικών ουσιών. Το μέλι έχει βακτηριοκτόνα, ενυδατικά, καταπραϋντικά και αναζωογονητικά αποτελέσματα.

Γι’ αυτό κι εμείς επιλέξαμε μερικές συνταγές ομορφιάς με βάση το μέλι, για τέλειο δέρμα & χείλη για φίλημα!

Για καθαρό δέρμα

Βάλε ισόποση ποσότητα μελιού και κανέλας στην περιοχή της φλεγμονής. Ξέπλυνέ το μετά από 10 λεπτά. Αυτό το μείγμα ομαλοποιεί το έργο των σμηγματογόνων αδένων, έχει αντιβακτηριδιακό

αποτέλεσμα και βελτιώνει την επιδερμίδα σου.

Για λεύκανση δέρματος και αφαίρεση μαύρων κύκλων

Θα χρειαστείς 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι. Εφάρμοσε το μείγμα στο δέρμα σου 1-2 φορές την εβδομάδα για 20 λεπτά. Θα σε βοηθήσει να απαλύνεις τα ανεπιθύμητα σημάδια!

Επιπλέον, μπορείς να αφαιρέσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου χρησιμοποιώντας την ακόλουθη συνταγή: 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο χυμό αγγουριού και 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό πατάτας.

Για λαμπερό δέρμα

Ανακάτεψε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και 2 κουταλιές της σούπας γάλα. Εφάρμοσε το μείγμα στο πρόσωπό σου με βαμβάκι. Ξέπλυνέ το μετά από 10 λεπτά. Αυτή η μάσκα είναι μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα: Γεμίζει το δέρμα με βιταμίνες και αμινοξέα, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθά στην καταπολέμηση των ρυτίδων.

Για απαλά χείλη

Ανακάτεψε το μέλι, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο και κάνε ένα καλό μασάζ στα χείλη σου. Κατόπιν ξέπλυνε και εφάρμοσε κάποιο βάλσαμο. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις καστανή ζάχαρη, μέλι και βαζελίνη.

Photo: POPSUGAR Photography / Mark Popovich

The post Τέλειο δέρμα & χείλη για φίλημα με σπιτικές συνταγές! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα