Το The Voice έκανε πρεμιέρα και το σχόλιο του Μουζουράκη για τη Σολωμού άφησε άφωνους τους τηλεθεατές

11:45 14/9/2020 - Πηγή: iPop

Το The Voice επέστρεψε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων το σχόλιο του Μουζουράκη για τη Σολωμού αιφνιδίασε τους τηλεθεατές. 

Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεονώρα Ζουγανέλη έκατσαν στις καρέκλες τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ψάχνοντας τη φωνή που θα τους κάνει να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής με το πρώτο επεισόδιο των Blind

Auditions και παρουσιαστής για ακόμα μία χρονιά είναι ο Γιώργος Λιανός, που βρίσκεται όπως πάντα στο πλευρό των διαγωνιζόμενων.

Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα του The Voice; 

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση στην πρεμιέρα κινήθηκε στο 32,2% στο γενικό και στο 29,9% στο δυναμικό κοινό. Το δημοφιλές talent show έφτασε σε τέταρτο έως το 42,7%.

Το σχόλιο του Μουζουράκη για τη Σολωμού

Η πρώτη διαγωνιζόμενη του νέου κύκλου ήταν η Ειρήνη Μιχαήλ, η οποία επέλεξε να ερμηνεύσει το «Άντεξα», κάνοντας μόνο την Ελεονώρα Ζουγανέλη να πατήσει το κουμπί. Όταν τελείωσε η ερμηνεία της και οι κριτές άρχισαν να σχολιάζουν τις φωνητικές της ικανότητες, ο Σάκης Ρουβάς παρατήρησε ένα τατουάζ στο χέρι της γυναίκας με το όνομα Μαρία και τη ρώτησε τι συμβολίζει.

Εκείνη εξήγησε πως είναι το όνομα της μαμάς της, όμως στην αρχή είχε σκεφτεί να πει γα πλάκα στους κριτές πως πρόκειται για κάποια πρώην της.

Εκείνη τη στιγμή ο Πάνος Μουζουράκης με χιούμορ όπως πάντα σχολίασε «Δεν πειράζει είναι η δική μου πρώην» αναφερόμενος στη Μαρία Σολωμού, ξεσπώντας σε γέλια.

Από το 1ο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι: Ειρήνη Μιχαήλ – Ελ Μασρί, Στέφανη Ιωάννου, Στέφανης Καρπέτης, Γιάννης Παντελαίος, Βασιλική Μέση, Κατερίνα Μπαταλογιάννη, Μάιρα Σηφάκη, Έφη Ραυτοπούλου, Στάθης Στιβαχτάκης, Αλεξάνδρα Σιετή.

Η σούπερ γιαγιά που κέρασε τους κριτές

Ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα του The Voice ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή η νεαρή Κατερίνα Μπαταλογιάννη από την Καβάλα και μαζί της είχε πάει και η γιαγιά της, η οποία ήταν εφοδιασμένη με γλυκό και δεν δίστασε να κεράσει τους κριτές. Μόλις η διαγωνιζόμενη τραγούδησε τελείωσε την ερμηνεία της η γιαγιά Κατερίνα, όπως την αποκάλεσε η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή για να κεράσει.

«Αν ήταν ζεστό θα ήταν πολύ πιο ωραίο, πάρτε κουταλάκι» τους είπε και περιέγραψε τον τρόπο που το έφτιαξε, ενώ οι κριτές έδειξαν ενθουσιασμένοι. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε από τη γιαγιά να επιλέξει coach για την εγγονή της μ’ εκείνη να επιλέγει τον ίδιο.

View this post on Instagram

Η super γιαγιά επιλέγει και coach για την εγγονή

Keywords
Τυχαία Θέματα