Επιστρέφει η ταινία «How To Lose a Guy in 10 Days»!

10:09 3/8/2019 - Πηγή: iPop

Μια απ’ τις πιο αγαπημένες ρομαντικές κωμωδίες γίνεται σειρά. Ο λόγος για την ταινία «How To Lose a Guy in 10 Days», η οποία επιστρέφει αλλά αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη!

Η αγαπημένη ταινία «How To Lose a Guy in 10 Days» με πρωταγωνιστές τους Kate Hudson και Matthew McConaughey που είχε κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία το 2003, έρχεται τώρα να γίνει

σειρά!

Συγκεκριμένα, η νέα streaming υπηρεσία Quibi ανακοίνωσε ότι τον Απρίλιο του 2020 θα κυκλοφορήσει μια νέα σειρά, η οποία θα βασίζεται στην ταινία «How to Lose a Guy in 10 Days», ή όπως την ξέρουμε οι περισσότεροι στα ελληνικά «Πώς να χάσεις έναν άντρα σε 10 μέρες».

Κάτι συμβαίνει στο Χόλιγουντ και έχουν βάλει στόχο να ξαναγυρίσουν όλες τις ταινίες και σειρές που έχουμε αγαπήσει στο παρελθόν. Μερικές μόνο μέρες μετά αφότου ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει με νέα επεισόδια το Gossip Girl, διαβάζουμε ότι ένα απ’ τα πιο αγαπημένα rom-com της δεκαετίας του 2000, το How to Lose a Guy in 10 Days, επιστρέφει αυτή τη φορά ως τηλεοπτική σειρά.

Για όσους δεν έχουν δει την ταινία, σε αυτή πρωταγωνιστούσαν η Kate Hudson ως Andie, μια δημοσιογράφος που εργαζόταν σε περιοδικό, αλλά και ο Matthew McConaughey ως Ben, ένας διευθυντής διαφήμισης.

Εκτός απ’ την υπόθεση της ταινίας και τους δύο πρωταγωνιστές, το κίτρινο φόρεμα που φορούσε η Kate Hudson στην ταινία, έχει γράψει κι αυτό τη δική του ιστορία ως το πιο διάσημο κίτρινο φόρεμα που έχουμε δει στον κινηματογράφο!

Photo: PARAMOUNT

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα αποτελεί μια μοντέρνα εκδοχή της ταινίας και θα αφορά τη ζωή μιας νεαρής συντάκτριας σε site και ενός διευθυντή, οι οποίοι θα πρέπει να αποδείξουν μια για πάντα εάν μπορούν να είναι μονογαμικοί. Το σενάριο θα υπογράφει ο Guy Branum της σειράς The Mindy Project.

Photo: MICHAEL GIBSON/PARAMOUNT/KOBAL/SHUTTERSTOCK + SHUTTERSTOCK

Το άρθρο Επιστρέφει η ταινία «How To Lose a Guy in 10 Days»! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα