Επίπεδη κοιλιά με τρία homemade ροφήματα

17:03 18/2/2017 - Πηγή: iPop

Ακόμα κι αν ακολουθείς μια τακτική προπόνηση και προσέχεις τη διατροφή σου, θα έχεις παρατηρήσει ότι το σημείο του σώματός σου το οποίο εξακολουθεί να έχει περιττό λίπος είναι η κοιλιά σου.

Υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων με καλογυμνασμένο σώμα, όμως, εξακολουθούν να μην έχουν επίπεδη κοιλιά.

Το iPop.gr σου προτείνει τρία homemade ροφήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν ν’ αποκτήσεις την επίπεδη κοιλιά την οποία ονειρεύεσαι.

Κρύο τσάι με άρωμα μέντας

Ένα κρύο τσάι με άρωμα μέντας θα σε βοηθήσει

να φθάσεις εύκολα στον στόχο σου για επίπεδη κοιλιά, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά δροσιστικό και θα σε ξεδιψάει αντί να καταναλώνεις συνεχώς νερό. Ετοίμασε το τσάι σου με τον παραδοσιακό τρόπο και στο τέλος πρόσθεσε μερικά φύλλα δυόσμου. Αφού το βάλεις στο ψυγείο για να το παγώσεις, μπορείς να προσθέσεις και λίγο λεμόνι για έξτρα γεύση.

Milkshake μαύρης σοκολάτας

Ναι η μαύρη σοκολάτα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος καθώς σου μειώνει την όρεξη. Για να φτιάξεις ένα milkshake μαύρης σοκολάτας, ανακάτεψε στο μπλέντερ 1/2 φλιτζάνι άπαχο γάλα, λίγο γιαούρτι, 1/4 φλιτζάνι κομματάκια μαύρης σοκολάτας, 1 χούφτα πάγο κι εάν θέλεις και βατόμουρα.

Smoothie ανανά

Ένα γευστικό smoothie, το οποίο είναι ιδιαίτερα απολαυστικό το καλοκαίρι. Για να το φτιάξεις, βάζεις απλά στο μπλέντερ πάγο, 1 φλιτζάνι γάλα ή γιαούρτι, 150 γρ. ανανά και 1 κ.σ. λινέλαιο.

Photos: Shutterstock

The post Επίπεδη κοιλιά με τρία homemade ροφήματα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα