Κανονικά θα διεξαχθεί ο τελικός της «ντροπής»- Περισσότεροι από 15 τραυματίες!(Vids/Pics)

18:36 6/5/2017 - Πηγή: iPop

Την προκαθορισμένη ώρα θα ξεκινήσει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ παρά τα τρομερά επεισόδια που σημειώθηκαν λίγη ώρα νωρίτερα.

Αυτή ήταν η απόφαση όλων των αρμοδίων για τη διεξαγωγή του αγώνα μετά τη μίνι σύσκεψη στα αποδυτήρια του γηπέδου και έτσι λίγο πριν μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα.

Φυσικά για μια ακόμα φορά

δεν έλειψαν τα παρατράγουδα σε έναν ακόμα τελικό αφού έχουν σημειωθεί άγριες συμπλοκές τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου με τους οπαδούς των δύο ομάδων αλλά και με δυνάμεις της αστυνομίας.

Πεδίο μάχης έγινε η αερογέφυρα που οδηγεί στις κερκίδες του σταδίου, οι οποίες δεν φυλάσσονταν από την αστυνομία με αποτέλεσμα να σημειωθούν άγριες συμπλοκές σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.

Video: gazzetta.gr

Η κατάσταση έμοιαζε ανεξέλεγκτη αφού η αστυνομία δεν επενέβη με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος για παραπάνω από ένα δεκάλεπτο. Νωρίτερα, δύο οπαδοί της ΑΕκ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν περίπου δέκα από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Από τα επεισόδια έχουν τραυματιστεί 15 άνθρωποι στο κεφάλι κυρίως και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Βόλου χωρίς η κατάσταση της υγείας κανενός να διατρέχει τον οποιονδήποτε κίνδυνο.

Video:gazzetta.gr

Εκεί οι δυνάμεις των ΜΑΤ κατάφεραν να μην αφήσουν να επεκταθεί η κατάσταση με τους οπαδούς να γυρνούν στις εξέδρες μετά από την επέμβασή τους. Ωστόσο από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ να εκτοξευθούν αντικείμενα, φωτοβολίδες, ακόμα και βόμβες μολότοφ.

Video:aek1924.gr

Πριν από λίγη ώρα σημειώθηκαν επεισόδια και έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, με αφορμή το ντου που επιχειρήθηκε από μερίδα οπαδών της ΑΕΚ.

Κατά την προσέλευση των οπαδών της Ένωσης στο γήπεδο, περίπου 30 άτομα επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να περάσουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας, απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης με τους οπαδούς της ΑΕΚ να απαντούν πετώντας πέτρες στους αστυνομικούς.

Η ατμόσφαιρα για αρκετή ώρα στο στάδιο ήταν αποπνικτική, καθώς τα χημικά έφτασαν μέσα στο γήπεδο όπου είχαν κάτσει οι πρώτοι φίλαθλοι, οικογενειάρχες με παιδιά στην πλειοψηφία τους, στις θέσεις τους.

Photos-Vid/Πηγή: sdna.gr, aek1924.gr, sport-fm.gr

The post Κανονικά θα διεξαχθεί ο τελικός της «ντροπής»- Περισσότεροι από 15 τραυματίες!(Vids/Pics) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα