Ένας στους έξι ενήλικες πιστεύει στον Άγιο Βασίλη

18:06 28/11/2014 - Πηγή: iPop

Σε περίπου ένα μήνα ο Santa Claus ετοιμάζεται να μας επισκεφτεί για ακόμα μία χρονιά. Πολλά παιδάκια πιστεύουν στην ύπαρξη του και περιμένουν με ανυπομονησία τα δώρα τους. Υπάρχουν, όμως, και μεγάλοι άνθρωποι που τον περιμένουν να έρθει και δεν το λέμε εμείς αλλά οι επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι ένας στους έξι ενήλικες πιστεύει στον Άγιο Βασίλη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία πολλοί από τους ενήλικες δεν ξεχνούν τα όνειρα των παιδικών τους χρόνων και περιμένουν πώς και πώς να κρεμάσουν την κάλτσα τους στο τζάκι για

να παραλάβουν το δώρο τους από τον μεγαλόσωμο άντρα με τα λευκά γένια και τα κόκκινα ρούχα.

Εκτός από το ότι ένας στους έξι ενήλικες πιστεύει στον Άγιο Βασίλη αξίζει να ξέρεις ότι στην συγκεκριμένη έρευνα οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες τονίζουν ότι είναι πιστοί στις Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις και θέλουν να μεταφέρουν όλα τους τα πιστεύω και τα έθιμα στους νέους και ειδιότερα στα παιδιά τους.

Όπως συγκεκριμένα είπε ο υπεύθυνος διεξαγωγής της έρευνας Τόνι Μπέρι που ήταν και υπεύθυνος της δημοσκόπησης με θέμα ποιος πιστεύει στον Άγιο Βασίλη είναι βαθύτατα συγκινημένος από τα πιστεύω των ατόμων καθώς και ο ίδιος θεωρεί ότι η παράδοση και οι αρχές πρέπει να διατηρούνται ακόμα και όταν τα χρόνια περνούν.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Ένας στους έξι ενήλικες πιστεύει στον Άγιο Βασίλη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα