Το επόμενο smartphone σου δεν θα έχει κανένα σήμα στο πίσω μέρος του!

18:00 28/11/2014 - Πηγή: iPop

Ναι, καλά κατάλαβες. Τέλος τα σήματα των εταιρειών στο πίσω μέρος των smartphone! Το επόμενο smartphone σου δεν θα έχει κανένα σήμα στο πίσω μέρος του!

Αν θεωρείς ότι τα σήματα των εταιριών στο πίσω μέρος του smartphone σου, χαλάνε τη «μόστρα» και το design του, τότε ήρθε η ώρα να ευχαριστήσεις τον Πρόεδρο της Αμερικής! Ο Barack Obama, λοιπόν, θέσπισε ένα νέο νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα σημάδια με τη σφραγίδα των εταιρειών, θα πάνε περίπατο… αφού θεωρούνται διαφήμιση.

Εντάξει,

η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και κανένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά πολλούς από εμάς τους ενοχλεί και θα ήθελαν το smartphone τους, «ανέγγιχτο» από σημάνσεις. Οι σημάνσεις αυτές δεν θα υπάρχουν πια, κανονικά και με το νόμο, χάρη στην «E-Label».

Με τον νέο αυτό νόμο, οι κατασκευαστές των συσκευών μπορούν πλέον να βάζουν τα σημάδια αυτά μόνο εσωτερικά, στο λογισμικό, και όχι επάνω στο ίδιο το gadget. Και αυτό όχι μόνο θα κάνει τις συσκευές καλύτερες όσον αφορά το design τους, αλλά θα μπορούσε να τις κάνει και φθηνότερες, καθώς οι κατασκευαστές θα εξοικονομήσουν χρήματα από τη χάραξη των σφραγίδων στις συσκευές τους.

Βέβαια, εμείς οι Ευρωπαίοι, θα πρέπει, προς το παρόν τουλάχιστον, να κάνουμε υπομονή και ένα «ταξιδάκι» με βάρκα την… ελπίδα, αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει ανακοινώσει αν θα υπογράψει την ίδια απόφαση. Βεβαίως είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει το παράδειγμα αυτό, των ΗΠΑ!

The post Το επόμενο smartphone σου δεν θα έχει κανένα σήμα στο πίσω μέρος του! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα