Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους υποψήφιους του GNTM 3 αποκάλυψε ότι κόπηκε στο bootcamp

14:26 22/9/2020 - Πηγή: iPop

Η πρώτη φάση του bootcamp ολοκληρώθηκε κι ανυπομονούμε να δούμε τη δεύτερη. Όμως, λίγες ώρες πριν ποιος παίκτης αποχώρησε από το GNTM 3 και το δήλωσε στην κάμερα του Πρωινού; 

Οι οντισιόν ολοκληρώθηκαν, το id catwalk του GNTM 3 πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου και στο σημερινό επεισόδιο αναμένουμε να δούμε και τη δεύτερη φάση, κατά την οποία θα γίνει το ξεκαθάρισμα των παικτών και θα απομείνουν αυτοί που θα μπουν στο σπίτι.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν προβληθεί το επεισόδιο με τη δεύτερη δοκιμασία στο bootcamp, ένας παίκτης μίλησε ανοιχτά στην κάμερα του Πρωινού

της Φαίης Σκορδά και έκανε γνωστό ότι αποχώρησε από το GNTM 3, ακόμα κι αν εμείς δεν έχουμε δει ακόμα στις οθόνες μας την αποχώρησή του.

Ποιος είναι αυτός ο παίκτης, που μάλιστα πολλοί τηλεθεατές λάτρεψαν; 

Ο Τάκης Χήρας, ή αλλιώς Τάκης ο «Άχαστος» τράβηξε την προσοχή όλων με το ιδιαίτερό του look του, όμως δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM. Ο Τάκης ο «Άχαστος» παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο «Πρωινό» και τη Μαρία Κοκολάκη, κατά την οποία και αποκάλυψε πως δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του φετινού Greece’s Next Top Model.

«Το “άχαστος” το έχω από πολύ παλιά. Στο GNTM πήγα γιατί δεν είχα λεφτά να πάω διακοπές, μου είπαν ότι έχει πισίνα και πήγα. Για να είμαι εδώ δε θα με δείτε στο σπίτι. Δε με ήθελαν στο σπίτι γιατί είμαι χοντρούλης. Δεν το ήξερε κανείς ότι θα πάω στο GNTM. Με είδε η μάνα μου στο σπίτι και μου λέει “τι κάνεις εκεί;”. Δέχομαι πολλά μηνύματα απαντάω σε όλους. Αδέρφια όλοι. Έφτιαξα Instagram γιατί σκέφτομαι να κάνω βιντεάκια να γελάει ο κόσμος. Πήγα για να αποκτήσω φήμη παραπάνω γιατί θέλω να βγάλω κάποια ποιήματα» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην κάμερα του Ant1.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως είδαμε ότι πέρασε από το id catwalk και πιθανότατα θα κοπεί στην δεύτερη δοκιμασία που θα προβληθεί σήμερα.

Δες το trailer της επόμενης φάσης του bootcamp: 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Το GNTM φέτος είναι ανδρική υπόθεση! Το id catwalk και τα δύο μοντέλα που κόπηκαν για να πάνε… Λονδίνο! (Video)

Το άρθρο Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους υποψήφιους του GNTM 3 αποκάλυψε ότι κόπηκε στο bootcamp εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα