Ένα post στο Facebook μπορεί να μην είναι δημόσιο ή ιδιωτικό. Ποια η τρίτη επιλογή;

11:54 28/6/2019 - Πηγή: iPop

Ένα post στο Facebook μπορεί να μην δημόσιο, μπορεί να μην είναι ιδιωτικό… αλλά κάτι άλλο! Ποια η τρίτη επιλογή που προστέθηκε για τα pages;

Ένα post στο Facebook σε μια σελίδα μπορείς να το βάλεις να το δει όλος ο κόσμος, να το βλέπεις μόνο εσύ, να κάνεις στόχευση σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτά μέχρι στιγμής ήταν λίγο πολύ γνωστά.

Πλέον, προστέθηκε και μια νέα

επιλογή. Οι top fans! Κάθε page έχει τους top fans του, οι οποίοι είναι οι χρήστες που αλληλεπιδρούν περισσότερο με μια σελίδα. Κι έτσι το Facebook τους κατηγοριοποιεί σε μια ομάδα.

Συγκεκριμένα, σου επιτρέπει να κάνεις ένα post ή ακόμη κι ένα story και να στοχεύσεις μόνο τους συγκεκριμένους να ανθρώπους, αυτούς που λέμε δηλαδή «κορυφαίους θαυμαστές».

Όπως βλέπουμε στην περιγραφή, αυτή η επιλογή επιτρέπει στις σελίδες να φτιάξουν μια ανάρτηση αποκλειστικά και μόνο για τους top fans, προκειμένου να τους ευχαριστήσουν ή να φτιάξουν ένα μοναδικό περιεχόμενο για εκείνους. Αυτή η νέα δυνατότητα υπήρχε μόνο σε συγκεκριμένα pages, ενώ πλέον είναι διαθέσιμη σε όλους.

Έτσι, μπορείς να χτίσεις ένα μοναδικό κοινό, να αυξήσεις την αλληλεπίδραση μαζί του και να δημιουργήσεις πιο δυνατές σχέσεις, αφού το περιεχόμενο θα αφορά αποκλειστικά και μόνο εκείνους. Έτσι, θα συνεχίσουν να είναι και πιο ενεργοί με τη σελίδα σου, να ασχολούνται και να αλληλεπιδρούν.

Φυσικά, προκειμένου να σου είναι χρήσιμο αυτό, χρειάζεσαι έναν εύλογο αριθμό από top fans για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, διαφορετικά δεν έχει μεγάλο νόημα!

Παράλληλα, να σημειώσουμε πως για να έχει μια σελίδα «κορυφαίους θαυμαστές» θα πρέπει να έχει περισσότερους από 10 χιλιάδες followers. Ο αριθμός δεν είναι μεγάλος αλλά σε βοηθά πραγματικά να χτίσεις ένα δυνατό community αν ενδιαφέρεσαι να προωθήσεις τη σελίδα σου.

Κι αν το δούμε από τη μεριά του top fan, είναι ωραίο να ακολουθείς και να αλληλεπιδράς με μια συγκεκριμένη σελίδα σου αγαπάς, να έχεις το σχετικό εικονίδιο και να υπάρχουν posts αποκλειστικά για εσένα!

Photo: Pexels

Το άρθρο Ένα post στο Facebook μπορεί να μην είναι δημόσιο ή ιδιωτικό. Ποια η τρίτη επιλογή; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα