Αυτό ήταν το φινάλε του Τατουάζ!

09:49 28/6/2019 - Πηγή: iPop

Έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης το Τατουάζ, το οποίο βλέπαμε τα δύο τελευταία χρόνια στον Alpha. O Ανδρέας Γεωργίου μας είχε υποσχεθεί ένα συγκλονιστικό τέλος, και δεν μας απογοήτευσε! Πώς τελείωσε το Τατουάζ;

Στο τέλος του Τατουάζ είδαμε τον Ορφέα να προσπαθεί να γλιτώσει απ’ τους αστυνομικούς, όμως, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Η Ειρήνη είχε στήσει μια επιχείρηση, στην οποία δεν έγινε κανένα λάθος, ενώ οι αστυνομικοί εκμεταλλεύτηκαν μια απροσεξία του serial

killer και τον πυροβόλησαν. Ο Ορφέας τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική.

Η Μαργκώ έψαξε παντού τον Τόνυ, αλλά εκείνος απέφυγε τα τηλεφωνήματά της. Ο Τόνυ προσπάθησε να προτρέψει τη μητέρα του, τη Μαργκώ, να ακολουθήσει το παράδειγμά του και να το σκάσει στο εξωτερικό. Η Μαργκώ τον άκουσε αλλά τελικά δεν διέφυγε στο εξωτερικό και την δολοφόνησαν.

Η είδηση της σύλληψης και του τραυματισμού του Ορφέα αναστάτωσε την οικογένεια Μελά, ενώ εκείνος έδωσε μάχη για τη ζωή του.

Η Ελένη έφυγε από την Αίγινα για να ζήσει στο Λονδίνο με τον Πέτρο.

Η Βέρα έκλαιγε διαβάζοντας το γράμμα της αδερφής της, της Τατιάνας, που έφυγε μακριά για να ζήσει με τον Τόνυ και κατάλαβε ότι δε θα την ξαναδεί ποτέ. Τατιάνα και Τόνυ έζησαν ευτυχισμένοι.

Η Άννα και ο Αλέξανδρος προχώρησαν στην επόμενη φάση της σχέσης τους αποκτώντας ένα αγοράκι, το οποίο πήρε το όνομα Παύλος.

Η Όλγα με τον Στέφανο και τη Λήδα έζησαν στα Μετέωρα και ήρθε και το νέο μέλος στην οικογένειά τους, ενώ ο Θεοχάρης με τη Βέρα πέρασαν στο πιο ώριμο στάδιο της ζωής τους, με αγάπη και κατανόηση ο ένας για τον άλλο.

Ο Παύλος με την Μάρθα αγαπημένοι χαίρονται τις μικρές χαρούμενες οικογενειακές στιγμές!

Το τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ έκλεισε μεταφέροντάς μας κάποιους μήνες αργότερα, όπου είδαμε όλους τους ήρωες πού βρίσκονται και τι τους έχει συμβεί.

Η τελευταία σκηνή έκλεισε με την μικρή Λήδα, η οποία έκανε κούνια και έλεγε ότι η «αγαπούλα» της δηλαδή ο μπαμπάς της απέκτησε παιδάκι με την Αννούλα!

Το άρθρο Αυτό ήταν το φινάλε του Τατουάζ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα