"ο τσιπρας ειχε προσυμφωνησει με τους δανειστεσ" η εκτιμηση της κωνσταντοπουλου

10:33 21/4/2016 - Πηγή: Fimotro
Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας ότι η χώρα είναι σε καθεστώς οικονομικής δικτατορίας τα τελευταία έξι χρόνια. «Η εκτίμηση μου είναι ότι ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές...
Είχε προσυμφωνήσει να καταλήξει σε κάποιου
είδους συμφωνία», πρόσθεσε σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας, έπρεπε και όφειλε να ξέρει ότι δρομολογούσε τη χώρα προς ένα τρίτο μνημόνιο. Ακόμα και αν δεν το ήξερε μετά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, εγώ η ίδια του το επισήμανα».
Την ίδια στιγμή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι «Αριστερός δεν είναι κανείς επειδή το δηλώνει. Αριστερός δεν είναι κανείς επειδή σηκώνει μία σημαία της Αριστεράς. Η Αριστερά είναι πράξη, είναι αγώνας, είναι στάση ζωής» και υπογράμμισε ότι η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί προσβολή για την ιστορία της Αριστεράς.
Αναφερόμενη στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι είναι πραξικοπηματική πράξη η αλλαγή της απόφασης του δημοψηφίσματος και σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας προκήρυξε το δημοψήφισμα ελπίζοντας να το χάσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα