Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την ζωή του θα κυκλοφορήσει ο πρίγκιπας Harry – Σε ποια γεγονότα και πρόσωπα θα αναφέρεται

14:32 20/7/2021 - Πηγή: iPop

Ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο για την μέχρι τώρα πορεία του και την ζωή του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας του Μπάκινγχαμ ετοιμάζει ο πρίγκιπας Harry. Η αποκάλυψη πως ο επαναστάτης πρίγκιπας, που εγκατέλειψε το Λονδίνο και το παλάτι, αρνήθηκε τον τίτλο του και μετακόμισε στην Αμερική μαζί με την σύζυγό του Meghan Markle, ετοίμαζε εδώ και καιρό ένα βιβλίο στο οποίο θα μιλά για πολλές πτυχές τις ζωής του με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες, προκάλεσε μεγάλη ανυπομονησία για την έκδοση του. Το βιβλίο του πρίγκιπα Harry αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022 από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Η βιογραφία του Πρίγκιπα Harry

Η βιογραφία του Δούκα του Σάσεξ έχει γραφτεί υπό την επιμέλεια του βραβευμένου με Πούλιτζερ Αμερικανού δημοσιογράφου John Joseph Moehringer. Το περιεχόμενο του βιβλίου δημιουργεί απορίες στους περισσότερους και ίσως αγωνία στο παλάτι του Μπάκινχαμ. Στη συνέντευξη που έδωσε το πριγκιπικό ζεύγος τον Μάρτιο στην Oprah Winfrey, ο πρίγκιπας Harry είχε αφήσει αιχμές προς την οικογένεια του τόσο όσον αφορά την συμπεριφορά τους απέναντι στην Meghan όσο και για το σύστημα της βασιλείας που τον κρατούσε όλα αυτά τα χρόνια αιχμάλωτο. Οι δηλώσεις του Harry καθώς και το γεγονός ότι οι σχέσεις με τον πατέρα του παραμένουν τεταμένες δημιουργούν ανησυχία για τις αποκαλύψεις που θα περιλαμβάνει το βιβλίο και την περεταίρω ρήξη που αυτό μπορεί να προκαλέσει με την βασιλική οικογένεια.

Harry & Meghan: Η συνέντευξή τους στην Oprah και η αληθινή τους ιστορία μέσα από ένα βιβλίο

Princess Diana and Prince Harry | CREDIT: JULIAN PARKER/UK PRESS VIA GETTY

Το βιβλίο του πρίγκιπα Harry αναμένεται να περιέχει πληροφορίες σχετικά με την μεγάλη απόφαση που οδήγησε το ζευγάρι στο Megxit, την σχέση του με την οικογένεια του αλλά και αναφορές στο θάνατο της μητέρας του πριγκίπισσας Diana. Ο ίδιος δήλωσε για το αυτοβιογραφικό βιβλίο του: “Το γράφω όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνθρωπος που έχω γίνει. Έχω φορέσει πολλά καπέλα όλα αυτά τα χρόνια, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι ότι στην αφήγηση της ιστορίας μου – με τις καλές και τις κακές στιγμές, τα λάθη, τα διδάγματα – μπορώ να δείξω ότι ανεξάρτητα από την καταγωγή μας, έχουμε περισσότερα κοινά από ό, τι νομίζουμε. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστώ ό, τι έχω μάθει κατά τη διάρκεια της ζωής μου μέχρι στιγμής και ενθουσιασμένος για τους ανθρώπους που θα διαβάσουν από πρώτο χέρι μια ιστορία της ζωής μου που είναι ακριβής και απολύτως αληθής.”

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδοτικός οίκος φαίνεται να προσέφερε στον πρίγκιπα το ποσό των 20 εκ. για να εκδώσει τα απομνημονεύματά του, με την προκαταβολή να έχει ήδη δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την ζωή του θα κυκλοφορήσει ο πρίγκιπας Harry – Σε ποια γεγονότα και πρόσωπα θα αναφέρεται εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα