Έλενα Χριστοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε απ’ το GNTM

19:10 14/6/2020 - Πηγή: iPop

Σε συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά η Έλενα Χριστοπούλου για το GNTM και την απόφασή της να φύγει από το Star για να πάει στο ΣΚΑΪ και το “My Style Rocks”. 

Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε συνέντευξη στο Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, μιλώντας μεταξύ άλλων για το Greece’s Next Top Model και την απόφασή της να μην βρίσκεται

στο νέο κύκλο και να “μετακομίσει” σε άλλο κανάλι, ενώ αναφορά έγινε και στη Βίκυ Καγιά.

Τι είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου για το GNTM; 

«Το GNTM ήταν ένας ωραίος κύκλος που έκλεισε. Και το λέω ειλικρινά αυτό. Δεν ήθελα όμως να παραμείνω άλλο και το ήξερα πριν τελειώσει. Την απόφαση την πήρα τον τελευταίο μήνα των γυρισμάτων» είπε χαρακτηριστικά αναφέροντας πως «ήρθε το επόμενο βήμα».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλάει ανοιχτά για τη Μενεγάκη και τη νέα της εκπομπή. 

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Μίχας ρώτησε «Δεν περνούσατε καλά τον τελευταίο καιρό των γυρισμάτων στο GNTM;» με την Έλενα Χριστοπούλου να απαντά «Είναι μεγάλη κουβέντα που δεν θα την πω. Περνούσα καλά με τα παιδιά της παραγωγής και τη Ζενεβιέβ».

Υπήρξαν στιγμές που διαφωνούσα – όχι φωναχτά. Το εξέφραζα βέβαια στην παραγωγή και στους άμεσους συνεργάτες μου. Δεν μπορώ να κρατάω κάτι που με ενοχλεί. Θα καταπιεζόμουν εάν δεν μιλούσα. Σε επαγγελματικό επίπεδο αναφέρομαι 

Σχετικά με τη Βίκυ Καγιά και το αν πιστεύει πως ήταν άκομψο ότι βγήκε και μίλησε για την αποχώρησή της πριν καν αναφερθεί η ίδια η Έλενα Χριστοπούλου στο θέμα, απάντησε χαρακτηριστικά πως ήταν μια άτυχη στιγμή, αναφέροντας ότι «δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, γιατί δεν μπορώ να μπω στα παπούτσια της Βίκυς και της κάθε κυρίας που μιλάει κάπως σε μια κάμερα. Δεν ήταν γλυκό, δεν ήταν ευγενές και βέβαια έχει εξηγήσει η ίδια γιατί είπε αυτά που είπε».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Μίλησε ανοιχτά για την Ηλιάνα και το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου (Video)

Το άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε απ’ το GNTM εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα