8 λέξεις: Πρωταγωνίστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της (Video)

14:53 14/6/2020 - Πηγή: iPop

Σαν βόμβα έσκασε η αποχώρηση απ’ τις 8 λέξεις, τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που τόσο πολύ το κοινό έχει αγαπήσει όλο αυτό το διάστημα. 

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στο “Έλα Χαμογέλα” για την αποχώρηση απ’ τις 8 λέξεις, καθώς φέτος είναι η τελευταία της χρονιά στη σειρά. Η απόφασή της συνοδεύτηκε από αρκετό κλάμα και δεν ήταν εύκολη για την ίδια. Η πρωταγωνίστρια έχει ήδη συζητήσει το γεγονός αυτό με τον ίδιο τον Ανδρέα Γεωργίου, σκηνοθέτη και ηθοποιό της γνωστής σειράς του ΣΚΑΪ, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει στην κάμερα της εκπομπής ότι την ανακοίνωσε έκανε στον Ανδρέα Γεωργίου

με δάκρυα στα μάτια. Η στιγμή ήταν πολύ δύσκολη, όμως όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά “ο ένας συνεχίζει να είναι μέσα στην καρδιά του άλλου”.

Ποια είναι η ηθοποιός που αποχωρεί από τις 8 λέξεις;

Η Δανάη Παππά ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη δημοφιλή σειρά στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, “Έλα Χαμογέλα”, αναφέροντας πως θέλει να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα κι ίσως να κάνει ένα διάλειμμα απ’ την όμορφη Κύπρο.

Δεν θα συνεχίσουμε με τον Ανδρέα Γεωργίου. Φέτος ήταν η τελευταία μου χρονιά. Μπορεί να κάνω ένα διάλειμμα από την Κύπρο αλλά του χρόνου δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα και να μη με εμποδίζουν οι πτήσεις. Είναι κάτι κουραστικό από μόνο του. Είναι ένα μικρό βάσανο. Το συζήτησα με τον Ανδρέα γιατί το σκεφτόμουν από την αρχή των «8 λέξεων». Ήταν μια κουβέντα κλεισίματος αλλά συνεχίζει ο ένας να είναι μέσα στην καρδιά του άλλου. Έκλαιγα όταν του το ανακοίνωσα 

Δες όλα όσα είπε η ηθοποιός Δανάη Παππά για την αποχώρηση απ’ τις 8 λέξεις: 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια του Έρωτας Μετά

Το άρθρο 8 λέξεις: Πρωταγωνίστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα