Ελεύθερος τελικά ο 23χρονος Ρομά που πυροβολούσε άσκοπα το βράδυ του θανάτου του 11χρονου

17:21 12/6/2017 - Πηγή: iPop

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο 23χρονος Ρομά που πυροβολούσε άσκοπα το βράδυ του θανάτου του 11χρονου, παρά το ότι στην αρχή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε ποινή φυλάκισης 40 μηνών χωρίς αναστολή.

Το δικαστήριο ενέκρινε εν τέλει το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής των 40 μηνών φυλάκισης. Ο Γιάννης Γλύκας, συνήγορος του 23χρονου, είχε αποσύρει νωρίτερα το αίτημα εξαίρεσης κατά της Προέδρου του δικαστηρίου.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η απόφαση

και αφού το δικαστήριο είχε κρίνει ότι η ποινή του δεν είναι ούτε εφέσιμη ούτε εξαγοράσιμη, ο συνήγορος υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης της έδρας.

Ο 23χρονος είπε ενώπιον του δικαστηρίου πως πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και όχι με πιστόλι, απ’ το οποίο προήλθε η σφαίρα που σκότωσε τον 11χρονο μαθητή.

«Δεν έχω καμία σχέση με τον θάνατο του παιδιού. Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, το απόγευμα, πυροβόλησα μια δυο φορές γιατί είχαμε γλέντι διότι δώσαμε ένα λόγο για την αδελφή μου», είπε στην απολογία του ο 23χρονος.

The post Ελεύθερος τελικά ο 23χρονος Ρομά που πυροβολούσε άσκοπα το βράδυ του θανάτου του 11χρονου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα