Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ

18:56 11/10/2020 - Πηγή: iPop

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε σήμερα, Κυριακή 11/10/2020, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εφιστώντας μας την προσοχή για την επερχόμενη σφοδρή κακοκαιρία.

Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία από το απόγευμα της Δευτέρας

Η επερχόμενη κακοκαιρία προβλέπεται να επικρατήσει από το απόγευμα της Δευτέρας, 12 Οκτωβρίου 2020 και μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2020 στη χώρα από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι τελευταίες πρόκειται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις
νότιους ανέμους εντάσεως 7 με 8 μποφόρ, οι οποίοι

την Τρίτη θα φτάσουν στο βόρειο Αιγαίο έως 9 μποφόρ.

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν αναλυτικά
Από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2020 μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2020, το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος.Από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας, η υπόλοιπη Πελοπόννησος και Μακεδονία, η Θράκη, η Θεσσαλία και οι Σποράδες, με εξασθένηση από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης και από τα δυτικά.Από τη νύχτα της Δευτέρας και μέχρι το πρωί της Τρίτης, πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά και η Εύβοια.Από τις πρωινές και μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τρίτης, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων η σφοδρή κακοκαιρία θα χτυπήσει σε όλη τη χώρα τα επόμενα 24ωρα. Θυμήσου να έχεις την ομπρέλα στην τσάντα και να ντυθείς καλά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα