Εκπτώσεις, δωρεάν πάγιο για όλους και νέο οικιακό τιμολόγιο απ’ τη ΔΕΗ

17:21 9/10/2020 - Πηγή: iPop

Έγιναν οι ανακοινώσεις για δωρεάν πάγιο ΔΕΗ για όλους, εκπτώσεις, αλλά και νέο οικιακό τιμολόγιο που προσφέρει έκπτωση 100 ευρώ. Αναλυτικά όσα θέλεις να ξέρεις.

Η εταιρεία έχει παρουσιάσει ένα νέο πακέτο μέτρων και υπηρεσιών με στόχο την ανακούφιση των πελατών. Ειδικότερα, εφαρμόζονται εκπτώσεις

για να ανακουφιστούν οι οικιακοί πελάτες, επιχειρήσεις και οι ευάλωτοι καταναλωτές, λόγω των μειώσεων στα εισοδήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Την ίδια στιγμή, η ΔΕΗ ανακοίνωσε ένα νέο τιμολόγιο με σταθερή χρέωση, χωρίς κλιμάκια κατανάλωσης.

Το δωρεάν πάγιο ΔΕΗ για όλους και τα υπόλοιπα μέτρα που ισχύουν από 1/10 έως και το τέλος του 2020Δωρεάν πάγιο για όλουςΕπιπλέον Έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτεςΈκπτωση 8% σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις με καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWhΔιπλασιασμός της έκπτωσης στους πελάτες e-bill, που λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό, από 5 σε 10 ευρώ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Στάσσης, είπε επίσης ότι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών θα γίνεται δωρεάν σε ένα νέο νούμερο το 800-900-1000, ενώ 24 καταστήματα της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο έως τις 8 το βράδυ. Συνολικά, σε 74 καταστήματα η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει με ραντεβού, χωρίς αναμονή.

Το νέο οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Παράλληλα, παρουσιάστηκε ένα νέο οικιακό τιμολόγιο με σταθερή χρέωση, χωρίς κλιμάκια κατανάλωσης και ρήτρες αναπροσαρμογής, το οποίο λέγεται «myHomeEnter».

Το νέο πρόγραμμα 24μηνης διάρκειας διατίθεται με έκπτωση 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό, για όσες συμβάσεις υπογραφούν έως τις 30 Νοεμβρίου.

Το νέο τιμολόγιο προβλέπει:

Χαμηλότερη χρέωση ενέργειας σε σχέση με τα ισχύοντα τιμολόγια και χαμηλό πάγιο (χρέωση ενέργειας 0,105 ευρώ ανά κιλοβατώρα και 0,07897 ευρώ ανά κιλοβατώρα για το νυχτερινό με πάγιο 1,5 ευρώ το μήνα).Έκπτωση συνέπειας και επιπλέον 2% έκπτωση για εξόφληση με πάγια εντολή.100 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό, για νέους και υφιστάμενους πελάτες που θα επιλέξουν μηνιαίο ηλεκτρονικό λογαριασμό και για αιτήσεις που θα υποβληθούν ως τις 30 Νοεμβρίου. Η έκπτωση των 100 ευρώ εφαρμόζεται στον 1ο λογαριασμό. Αν η έκπτωση δεν εξαντληθεί στον 1ο λογαριασμό, θα πιστωθεί σε επόμενους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εκπτώσεις, δωρεάν πάγιο για όλους και νέο οικιακό τιμολόγιο απ’ τη ΔΕΗ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα