Εκνευρισμός στον συριζα για την αστοχία με τον ηλιόπουλο

16:24 9/10/2020 - Πηγή: Fimotro
Δύσκολο ο ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει κεφάλι με την εσωκομματική φαγωμάρα που υπάρχει

Μέσα σε όλα τα εσωκομματικά προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία δεν είναι καθόλου εύκολο να επιλυθούν υπάρχει ένα θέμα που σχολιάζουν μεταξύ τους τα ηγετικά στελέχη της Κουμουνδούρου συμφωνώντας ότι δεν ήταν αποτελεσματική η επιλογή του Α. Τσίπρα.

Ο λόγος για τον εκπρόσωπο τύπου Νάσο Ηλιόπουλο, ο

οποίος όχι μόνο δεν μπορεί να πείσει τις κρίσιμες μάζες των ψηφοφόρων που κινούνται στον μεσαίο χώρο, εγκλωβίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ στο 10%-15%, αλλά έχει πραγματική άγνοια από επικοινωνία καθώς δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά στοιχεία της πολιτικής αντιπαράθεσης και της δημοσιογραφίας.

Ο Ηλιόπουλος κατηγορείται ακόμα και από στενούς συνεργάτες του Α. Τσίπρα ότι δεν χειρίστηκε σωστά την ιστορία με τον Κοντονή, κατηγορείται ότι δεν έχει καμία επικοινωνία με κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες και επίσης ότι είναι εντελώς άνευρος στις ανακοινώσεις που κάνει, είτε αυτές αφορούν αντιπαράθεση με τη ΝΔ είτε τα εσωκομματικά ζητήματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η γενική εικόνα πάντως που επικρατεί είναι ότι ο Τσίπρας έκανε αρκετά λάθη στις επιλογές στενών συνεργατών, καθώς πλην του Χαρίτση, κανένας άλλος, ούτε φυσικά η Αχτσιόγλου μπορεί να επηρεάσει τον μεσαίο χώρο και τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους και δεν μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στην αντίπαλη πλευρά, τη ΝΔ και την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με όλα αυτά να συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα υπάρχει σοβαρό θέμα στο εσωτερικό του και πληθαίνουν πλέον οι φωνές ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να αποφασίσει να πάει σε ένα συνέδριο για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι την ίδια στάση κρατάει και η αδερφή του Ζανέτ, η οποία μάλλον δεν κάνει τυχαία τις τελευταίες παρεμβάσεις.

Η αλήθεια όμως είναι ότι μέχρι να συμβούν όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι και είναι πολύ πιθανό στις επόμενες δημοσκοπήσεις να πέσει ακόμα πιο χαμηλά…

Fimotro

The post Εκνευρισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για την αστοχία με τον Ηλιόπουλο appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα