Απόλαυσε το Φθινόπωρο μ’ ένα αναζωογονητικό κοκτέιλ με κανέλα!

15:28 9/10/2020 - Πηγή: iPop

Φθινόπωρο και ήρθε η περίοδος να δοκιμάσεις να φτιάξεις με τα χεράκια σου το αναζωογονητικό κοκτέιλ με κανέλα που θα λατρέψεις!

Το Φθινόπωρο θέλει χουχούλιασμα μες το σπίτι και σπιτικά ποτά που μπορείς να κάνεις με τα χεράκια σου χωρίς πολύ κόπο. Τι κι αν έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις άλλα κι άλλα, αυτό το κοκτέιλ με κανέλα θα ξετρελάνει τον ουρανίσκο σου. Κι όπως φυσικά έχουμε πει, η κανέλα είναι υπέροχα, ταιριάζει σε φαγητά, ποτά και γλυκά και έχει απίστευτα οφέλη για τον οργανισμό σου.

Φυσικά δεν είναι μόνο η κανέλα που κάνει υπέροχο αυτό το κοκτέιλ, αλλά και τα υπόλοιπα συστατικά,

τα οποία ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους.

Τι θα χρειαστείς για το κοκτέιλ με κανέλα; 30 γραμμάρια βότκα 30 γραμμάρια μηλίτης 15 γραμμάρια χυμό λεμονιού 15 γραμμάρια Aperol Μερικά ξυλάκια κανέλας, φέτες μήλου και γλυκάνισος

Δροσιστικό, τροπικό κοκτέιλ Mai Tai! Πώς θα το φτιάξεις;

Πώς θα το φτιάξεις; Προσθέτουμε όλα τα συστατικά σε ένα σέικερ με πάγο και ανακινούμε καλά και έντονα. Σουρώνουμε σε ένα παγωμένο ποτήρι, στο οποίο μπορούμε να προσθέσουμε ζάχαρη στο στόμιο. Στη συνέχεια γαρνίρουμε με γλυκάνισο, ένα ξυλάκι κανέλας στο κάθε ποτήρι και φέτες μήλου.

Τι λες, λοιπόν, να δοκιμάσεις κι εσύ να φτιάξεις αυτό το υπέροχο κοκτέιλ; Χρειάζεσαι μόλις 5 υλικά και όρεξη για δημιουργία και νέες γεύσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Απόλαυσε το Φθινόπωρο μ’ ένα αναζωογονητικό κοκτέιλ με κανέλα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα