#mindTALKS: Τι να κάνεις κάθε πρωί όταν ξυπνάς για να πηγαίνει καλά η μέρα σου

20:45 1/11/2019 - Πηγή: iPop

Λένε πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και έχουν απόλυτο δίκιο! Αν ξεκινήσεις στραβά, δύσκολα μπορείς να το σώσεις. Είναι σαν τον Νόμο του Μέρφι. Όταν κάτι μπορεί να πάει στραβά θα πάει ακόμα χειρότερα. Υπάρχουν, όμως, καλά νέα! Είναι πολύ εύκολο να έχεις καλή μέρα, κάθε μέρα! Τι μπορείς να κάνεις κάθε πρωί για να το καταφέρεις;

Η Αλεξάνδρα Λιάκου, coach συνείδησης, συζητά με την Πόπη Τσαπανίδου για το τι μπορείς να κάνεις κάθε πρωί για να έχεις μια καλή μέρα! Αρκούν 2-3 λεπτά μόλις ξυπνήσεις!

Η Αλεξάνδρα Λιάκου έχει γεννηθεί

και έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό ενώ ακόμα και σήμερα η βάση της είναι η Γερμανία.

Τι σημαίνει, όμως, coach συνείδησης; Όπως εξηγεί η ίδια, σημαίνει ότι όπως ο κανονικός coach στον αθλητισμό επικεντρώνεται στους μυς τους σώματος, έτσι ένας coach συνείδησης επικεντρώνεται στους εσωτερικούς μας μύες. «Δηλαδή στο πώς σχετιζόμαστε με την ανθρωπότητα, με την καθημερινότητα, με την ζωή μας, με τον εαυτό μας, πώς μπορούμε να εξελίξουμε και να εξελιχθούμε στα πλαίσια μίας σχέσης και το πώς γενικά αντιλαμβανόμαστε όλη την ζωή».

Μ’ αυτό το επεισόδιο εγκαινιάζονται τα #mindTALKS, τα οποία θα ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης.

Η Πόπη Τσαπανίδου αποφάσισε πως κάθε φορά που η Αλεξάνδρα θα έρχεται στην Ελλάδα, θα την κρατάει για να κάνουν μερικά επεισόδια #mindTALKS, τα οποία θα μας κάνουν καινούργιους ανθρώπους!

Το πρώτο επεισόδιο αφορά το ξεκίνημα της ημέρας μας, το οποίο είναι καθοριστικό για το πώς κυλάει ολόκληρο το 24ωρο, τι διάθεση θα έχουμε, πώς θα αποδώσουμε στη δουλειά, με ποιους θα μαλώσουμε κτλ.

Τι πρέπει να κάνεις κάθε πρωί, λοιπόν;Αρχικά, να ορίζεις 3 πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων!Στη συνέχεια, πριν πατήσεις τα πόδια σου στο πάτωμα, να πεις στον εαυτό σου τι του επιτρέπεις να βιώσεις σήμερα!Τρίτο και πολύ σημαντικό είναι το να αφήνεις 10 λεπτά το πρωί για να είσαι εσύ με τον εαυτό σου!Δες στο βίντεο πώς θα τα κάνεις όλα αυτά πράξη και πώς θα σε βοηθήσουν!

Ακολούθησε την Πόπη Τσαπανίδου και την Αλεξάνδρα Λιάκου στο Instagram.

Δες και αυτό:

#wellTALKS: Τα tips που χρειάζεσαι για να αποβάλλεις το stress!

Το άρθρο #mindTALKS: Τι να κάνεις κάθε πρωί όταν ξυπνάς για να πηγαίνει καλά η μέρα σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
#mindTALKS,