Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/11/2019)

09:04 2/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/11/2019):Κριός

Το αυστηρό σας πρόσωπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα δείξετε σήμερα εσείς οι Κριοί.

Η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τον εαυτό σας και την διαχείριση της εικόνας σας, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον είστε έτοιμοι να τις υλοποιήσετε. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει  με τον κυβερνήτη σας Άρη από το ζώδιο του Ζυγού δεν θα λείψουν οι εντάσεις.

Ταύρος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και στην οργάνωση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. Με την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε θα έχετε καταφέρει να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες σας εδώ.

Δίδυμοι

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και να προσπαθήσετε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Και όλα αυτά θα τα καταφέρετε με την προϋπόθεση ότι δεν θα συμπεριφερθείτε υπεροπτικά στους ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σας εξυπηρετήσουν.

Καρκίνος

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τον/την ερωτική σας σύντροφο τα ζητήματα που σας απασχολούν στην σχέση σας. Η αλλαγή στην διάθεση και στην συμπεριφορά σας  δεν θα μείνει ασχολίαστη από την οικογένεια και τα οικεία σας πρόσωπα.

Λέων

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με προσοχή το πρόγραμμα της  εβδομάδας ώστε να μην χάνετε άσκοπα το χρόνο σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους το οποίο και θα τηρήσετε.

Παρθένος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη για λίγο τις πολλές υποχρεώσεις και να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Προσοχή όμως, γιατί στην προσπάθεια σας να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες.

Ζυγός

Την ασφάλεια του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αναζητήσετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει πολύ έντονη την ανάγκη σας για την στήριξη και την επιβράβευση των δικών σας ανθρώπων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι για να πάρετε την στήριξη τους πρέπει να εκβιάσετε καταστάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείτε σε εντάσεις και καυγάδες, που δεν σας αρέσουν.

Σκορπιός

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει απρόσμενες, αλλά ιδιαίτερα ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό και θα μοιραστείτε τα νέα σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην βιαστείτε να μοιραστείτε μαζί τους τα μελλοντικά σας σχέδια πριν τα οριστικοποιήσετε γιατί το πιθανότερο είναι ορισμένα από αυτά να αλλάξουν.

Τοξότης

Το πόσο δοτικοί και προστατευτικοί μπορείτε να γίνετε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα δείξετε στους αγαπημένους σας σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει να γίνετε μια ομπρέλα προστασίας για τους αγαπημένους σας ώστε κανένας και τίποτα να μην μπορεί να τους πειράξει. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να ρισκάρετε και μια φιλική σας σχέση, στην προσπάθεια σας να προστατεύσετε τους δικούς σας ανθρώπους.

Αιγόκερως

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση, αυτό σημαίνει ότι σήμερα μπορείτε να κλείσετε προσωπικές σας υποθέσεις που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην είστε ιδιαίτερα πιεστικοί με τους άλλους μιας και δεν μπορούν όλοι να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας.

Υδροχόος

Οι τελευταίες ημέρες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ήταν ιδιαίτερα έντονες για εσάς τους Υδροχόους.  Γι’ αυτό και η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σας να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να αναβάλετε κάποιες υποχρεώσεις σας και να κάνετε ότι θεωρείτε ότι μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ιχθείς

Πολλές προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις για διάφορες φιλικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε όμορφα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα προσπαθήσετε να τραβήξετε την προσοχή δείχνοντας  ότι έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και προβάλλοντας ένα πρόσωπο που ουσιαστικά δεν είναι το πραγματικό σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα