Εισαγγελέας: Ενοχή του «δράκου του Αμαρουσίου» | Κάθειρξη 16 ετών και 2 μηνών | Η απολογία του

12:55 28/3/2017 - Πηγή: iPop

ΕνοχήΑμαρουσίου | του «δράκου του Αμαρουσίου» πρότεινε η Εισαγγελέας. Αναλυτικά η απολογία του. Σε 16 χρόνια και 2 μήνες καταδικάστηκε ο «Δράκος του Αμαρουσίου, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 2 χρόνια και χρηματική αποζημείωση ύψους 1.000 ευρώ για παράνομη οπλοκατοχή.

Την ενοχή του «δράκου του Αμαρουσίου» για απόπειρες βιασμού, πρότεινε η εισαγγελέας στους δικαστές και ενόρκους του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Η εισαγγελέας,

μάλιστα, επικαλούμενη σχετική πραγματογνωμοσύνη, έκρινε ότι ο 29χρονος κατηγορούμενος δρούσε οργανικά και μεθοδευμένα.

Αν ήθελε να μειώσει τα θύματα θα έκανε άλλες πράξεις, δρούσε μεθοδευμένα. Άκουγε φωνές που του έλεγαν χουφτωσέ την, φτύσ’ την. Όμως αυτός δεν επέλεγε την ηπιότερη πράξη αλλά τις θώπευε…Οι επιθέσεις γίνονταν σε υπόγειες διαβάσεις που δεν ήταν πολυσύχναστες. Δεν ήταν τυχαία και η επιλογή της ώρας. Δεν προκύπτει ότι είναι ψυχωτικός. Αντίθετα, οι συνάδελφοί του κατέθεσαν ότι ήταν λειτουργικός. Ηταν μεθοδικός και αυτό προκύπτει και από την επιλογή των θυμάτων του. Επέλεγε γυναίκες που μπορούσε να χειριστεί. Προσπάθησε μάλιστα στην τελευταία του επίθεση να βελτιώσει τη δράση του, είχε μαζί του μονωτική ταινία

Η απολογία του «δράκου του Αμαρουσίου»

«Άκουγα φωνές που μου έλεγαν, χούφτωσέ την, θώπευσέ την. Ήμουν άρρωστος. Στα πρόσωπα των γυναικών αυτών έβλεπα την Τζωρτζέτα, που με είχε ταπεινώσει, απορριψει και πληγώσει. Θέλω να πω σήμερα σε όλες αυτές τις γυναίκες ότι δεν ήθελα να τις βιάσω, ούτε να τις σκοτώσω, ήθελα μόνο να τις ταπεινώσω. Ήθελα να τις ντροπιάσω» δήλωσε ο κατηγορούμενος στην απολογία του και συμπλήρωσε πως αγάπησε βαθιά αυτή τη γυναίκα, την βοήθησε οικονομικά και συναισθηματικά, πλην όμως εκείνη τον απέρριψε και τον πλήγωσε και αυτό ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

Ο ίδιος υποστήριξε πως η απόρριψη της συγκεκριμένης γυναίκας είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να ακούει φωνές, να έχει παραισθήσεις και στα πρόσωπα άλλων γυναικών να βλέπει εκείνη, την οποία όπως είπε, ήθελε να εκδικηθεί, ταπεινώνοντάς την. Ο 29χρονος υποστήριξε πως μετα τον χωρισμό άρχισε να ακούει φωνές, όπως χαρακτηριστικά είπε, οι οποίες του έλεγαν: «Ταπείνωσέ την, χούφτωσ’ την».

Της έδινα λεφτά, της είχα πει να μάθει ελληνικά, τη στήριζα. Η ίδια μου είχε πει να είμαστε μαζί και να κάνουμε ένα παιδί. Μου έλεγε να κάνω υπομονή, ότι θα παντρευτούμε. Κάποια στιγμή ταξιδέψαμε και μαζί στη Ρουμανία, εκείνη σε ένα πανηγύρι την είδα να φιλιέται με τον πρώην άντρα της. Τη ρώτησα γιατί μου το έκανε αυτό και μου είπε γιατί παρασύρθηκε… μετα που ειπε να χωρισουμε

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως πήγαινε σε διάφορα στούντιο για να συγκεντρώσει πληροφορίες για το πού βρίσκεται, γιατί είχε χάσει τα ίχνη της. Και όταν τη βρήκε, τον αναγκαζε να πηγαίνει στις βραδινές βάρδιές της στο στούντιο που δούλευε και να βλέπει τι έκανε με τους πελάτες.

Τα έβλεπα όλα μέσα από ένα τζαμάκι. Δεν άντεχα της έλεγα γιατί μου το κάνεις αυτό; Μου έλεγε αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να την αποδεχθείς. Πάντα όταν της πήγαινα κόντρα μου έλεγε να χωρίσουμε. Την έχασα ξανά την 1η Μαρτίου του 2016. Μετά χωρίσαμε οριστικά

Πρόεδρος: Στην πρώτη σας επίθεση ακούσατε φωνές; Ήταν 6:30 το πρωί….Κατηγορούμενος: Ναι, άκουγα φωνές, οι οποίες δυνάμωναν όταν έφτανα σπίτι. Μου έλεγαν να τη μειώσω. Δεν ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο, αλλά την Τζωρτζέτα. Όποια κοπέλα έβλεπα μπροστά μου σε αυτήν έβλεπα την Τζωρτζέτα. Την χούφτωνα και έφευγα. Αν δεν ήταν η Ρουμάνα δεν θα τα έκανα αυτά.Πρόεδρος: Η επιλογή των γυναικών πως γινόταν;Κατηγορούμενος: Τυχαία…Πρόεδρος: Οι ώρες που πηγαίνατε στα σημεία που έγιναν οι πράξεις, ήταν ώρες χωρίς κόσμο και κίνηση. Εκτός όμως του ότι θωπεύατε τις γυναίκες τους ασκούσατε και βία…Τις ρίχνατε κάτω, τους κλείνατε το στόμα….Κατηγορούμενος: Πάνω στην αντίστασή του κάποιος μπορεί να πέσει κάτω. Ποτέ δεν χτύπησα καμία… Από την τρομάρα τους έπεφταν μόνες τους, σε καμία δεν κατέβασα παντελόνι, λέει ψέματα αυτή που το είπε αυτό…Πρόεδρος: Εφόσον στα πρόσωπα των γυναικών αυτών βλέπατε την Ρουμάνα πρώην σύντροφό σας, γιατί δεν λέγατε κάτι να εκφράσετε το θυμό σας αλλά μένατε σιωπηλός;Κατηγορούμενος: Έτσι λειτουργησα δεν μπορούσα να αντισταθώ στην παρόρμηση μου….Πρόεδρος: Για ποιο λόγο επιτεθήκατε σε κάποιες από πίσω για να τις αιφνιδιάσετε;Κατηγορούμενος: Σας είπα εκείνη τη στιγμή έβλεπα την Τζωρτζέτα. Αν ήθελα να βιάσω θα είχα μαζί μου κάποιο σπρέυ,κάποια σιδηρογροθιά.Διάβασε επίσης:

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του «δράκου» του Αμαρουσίου

The post Εισαγγελέας: Ενοχή του «δράκου του Αμαρουσίου» | Κάθειρξη 16 ετών και 2 μηνών | Η απολογία του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα