Homemade λιχουδιές με φυστικοβούτυρο για τον σκύλο σου

10:11 28/3/2017 - Πηγή: iPop

Ο σκύλος σου λατρεύει τις λιχουδιές, όμως, εσένα τα οικονομικά σου πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο και φυσικά το σκέφτεσαι παραπάνω να ξοδέψεις κι άλλα για μπισκοτάκια κι άλλες λιχουδιές, οι οποίες κοστίζουν κάτι παραπάνω!

Δεν υπάρχει, όμως, λόγος να αγχώνεσαι ότι δεν θα μπορείς να προσφέρεις στον σκύλο σου τις λιχουδιές τις οποίες λατρεύει γιατί μπορείς να τις φτιάξεις μόνος σου με μια απλή συνταγή την οποία σου προτείνει το iPop.gr!

Υλικά:2
1/2 φλιτζάνια αλεύρι1 κ.γλ. baking powder1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο1 φλιτζάνι νερό2 κουταλιές της σούπας μέλι1 αυγόΕκτέλεση:Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.Σ’ ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το baking powder και το αυγό.Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο, το νερό, το μέλι και ανακατεύουμε.Ανοίγουμε τη ζύμη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και κόβουμε τις λιχουδιές στο σχήμα το οποίο επιθυμούμε.Ψήνουμε για 20 λεπτά.Δίνουμε τις λιχουδιές στον σκύλο μας!Σημείωση!

Μερικά σκυλιά είναι αλλεργικά στο αλεύρι. Εάν και ο δικός σου σκύλος εμφανίζει τέτοια αλλεργία, χρησιμοποίησε αλεύρι ρυζιού ή αλεύρι καρύδας.

Διάβασε ακόμα:

Ο απόλυτος οδηγός για τη διατροφή του σκύλου σου: Tα do’s και τα don’ts (Infographic)

The post Homemade λιχουδιές με φυστικοβούτυρο για τον σκύλο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα