Είναι επίσημο: Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση! Η ανακοίνωση του καναλιού

10:40 8/4/2021 - Πηγή: iPop

Τηλεοπτική βόμβα με την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει στην τηλεόραση από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σε ποιο κανάλι; Από τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη στο Mega!

Το ακούγαμε εδώ και καιρό και πλέον είναι επίσημο. Η γνωστή παρουσιάστρια επιστρέφει στην

τηλεόραση ύστερα από ένα χρόνο και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του Mega. Χάρισε στο τηλεοπτικό της κοινό όμορφες στιγμές, γέλιου, χαράς, συγκίνησης, όμως το αποχαιρέτησε την 1η Ιουλίου του 2020, φεύγοντας από τον Alpha και από την τηλεόραση μετά από περίπου 30 χρόνια γενικά στην τηλεόραση και 15 συγκεκριμένα στον Alpha. Όμως, όπως φαίνεται δεν ξέχασε ποτέ πόσο πολύ αγαπάει την τηλεόραση. Έτσι λοιπόν, επιστρέφει και πάλι και μάλιστα στο Mega.

Η ανακοίνωση του καναλιού

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.»

Δεν είναι ακόμα γνωστό ποια ζώνη θα αναλάβει η Μενεγάκη στο Mega, όμως είναι γεγονός ότι θα επιθυμούσε τη μεσημεριανή ζώνη, που είχε και στον Alpha τόσα χρόνια.

Τα πρώτα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη εκτός τηλεόρασης και το αρχείο των γενεθλίων της από το 1995!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι επίσημο: Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση! Η ανακοίνωση του καναλιού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα