Είναι αυτό το μεγαλύτερο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες;

12:07 31/7/2020 - Πηγή: iPop

Κι ενώ ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε και ετοιμαζόμαστε στην επόμενη σεζόν να παρακολουθήσουμε τις νέες συγκλονιστικές εξελίξεις, ήρθε ένα μεγάλο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες!

Όπως όλα δείχνουν, όλα όσα ξέραμε θα ανατραπούν. Η ανακάλυψη της δολοφονίας του Σέργιου απ’ τις αδερφές Σταμίρη θα φέρει τα πάνω κάτω.

Η Ελένη θα πάρει όλη την ευθύνη πάνω της προκειμένου να γλιτώσουν οι αδερφές της.

Την ίδια στιγμή, η Θεοδοσία θα παραδώσει τα στοιχεία που βρίσκει στον ενωμοτάρχη. Ο Προύσαλης θα έρθει αντιμέτωπος με χειροπιαστές αποδείξεις

για τον φόνο του Σέργιου και θα σοκαριστεί.

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι μπαίνουν και ποιοι φεύγουν τελικά απ’ τη σειρά; 

Ο ίδιος είχε υποσχεθεί να προστατεύσει τις αδελφές Σταμίρη όταν έμειναν ορφανές, όμως, δεν μπορεί πλέον να κρατήσει την υπόσχεσή του.

Η Ελένη θα αποδείξει για ακόμα μια φορά την αγάπη της για τις αδερφές της, αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για τη δολοφονία προκειμένου να τις προστατεύσει.

Όλο το Διαφάνι θα είναι σοκαρισμένο από την αποκάλυψη πως σκότωσε τον άντρα της την πρώτη νύχτα του γάμου, ενώ και ο Λάμπρος φυσικά θα ταραχτεί με τις αποκαλύψεις.

Το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Ενώ μέχρι στιγμής όλα έδειχναν πως Λάμπρος και Ελένη δεν θα μπορέσουν να είναι ξανά μαζί, φαίνεται πως τελικά θα είναι ξανά ζευγάρι.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Καλοκαίρι #not απ’ τον Θέμη Μάλλη, ο δάσκαλος και η μεγάλη Ελένη θα αρραβωνιαστούν.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε μιλάμε για μια μεγάλη ανατροπή που θα κάνει τους τηλεθεατές πολύ χαρούμενους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Όσα θα αλλάξουν στη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες & η ημερομηνία πρεμιέρας

Το άρθρο Είναι αυτό το μεγαλύτερο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα