«Δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει, μπορώ, άραγε, να κάνω παιδιά;»: Η Jennifer Aniston μιλά για τις φήμες περί εγκυμοσύνης που την πλήγωσαν

12:24 9/12/2021 - Πηγή: iPop

Η συνέντευξη της Jennifer Aniston είναι όλα όσα πρέπει να δεις σήμερα! Μιλά για τις επιλογές στη ζωή, σου δίνει έμπνευση, αλλά αναφέρεται και στις «επώδυνες» φήμες περί εγκυμοσύνης.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός μίλησε στο The Hollywood Reporter για τον έλεγχο της προσωπικής της ζωής και την άποψη ορισμένων ανθρώπων ότι «επέλεξε την καριέρα από τα παιδιά»,

εξηγώντας ότι οι φήμες για την εγκυμοσύνη στο παρελθόν ήταν οδυνηρές και επώδυνες για εκείνη.

Η φάση έγινε cringe και η Jennifer Aniston έζησε την πιο αμήχανη συνέντευξη της ζωής της

H συνέντευξη της Jennifer Aniston, για άλλη μία φορά, έχει όλα όσα θέλεις να ακούσεις:

Συγκεκριμένα, η Jennifer Aniston όσον αφορά την προσωπική της ζωή δήλωσε πως ποτέ δε της άρεσαν τα φώτα της δημοσιότητας και ότι πάντα προσπαθούσε να είναι χαμηλών τόνων. «Έτσι εξαφανίζεσαι όσο περισσότερο μπορείς, διασκεδάζεις, αναλαμβάνεις αυτούς τους περίεργους ρόλους, απολαμβάνεις τον εαυτό σου, θυμάσαι ότι έχεις μια υπέροχη παρέα και η ζωή σου είναι ευλογημένη και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς».

PHOTOGRAPHED BY RUVEN AFANADOR

«Έχουν αλλάξει πολλά για τον καθένα μας»: Η Jennifer Aniston μιλά για το Friends Reunion και παραδέχεται πως ήταν πιο δύσκολο από ό,τι φανταζόταν

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, εξήγησε όλους τους λόγους για τους οποίους κουράστηκε να δικαιολογεί τον εαυτό της σχετικά με τις «επώδυνες», όπως τις χαρακτήρισε και η ίδια, φήμες περί εγκυμοσύνης. «Τα έπαιρνα όλα αυτά πολύ προσωπικά – τις φήμες περί εγκυμοσύνης και όλο αυτό το “θέλει καριέρα και όχι παιδιά”», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Αλλά, δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο, στην υγεία μου, γιατί δεν μπορώ… μπορώ, άραγε, να κάνω παιδιά; Δεν ξέρουν τίποτα και αυτό ήταν κακό και με πόνεσε».

Συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που έκαναν τα tabloids και τα media στην προσωπική ζωή των ανθρώπων τότε, είναι αυτό που κάνουν τώρα οι άνθρωποι στα social media. Αν και έχω καιρό να δω tabloids. Εξακολουθώ να περιμένω δίδυμα; Θα γίνω μητέρα ως εκ θαύματος, στα 52;».

«Τώρα έχεις τα social media», είπε. «Είναι λες και τα media παρέδωσαν το σκήπτρο στον κάθε Joe Schmo που κάθεται πίσω από μία οθόνη υπολογιστή για να γίνει troll ή όπως τους λένε, τέλος πάντων, και να κάνει bullying στα σχόλια. Οπότε απλώς άλλαξαν τα χέρια, υποθέτω. Και δεν ξέρω γιατί έγινε αυτή η σκληρή αλλαγή στην κοινωνία. Συχνά αναρωτιέμαι αν την βρίσκουν με αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η Jennifer Aniston αναφέρθηκε επίσης σε αυτό που αποκάλεσε «διπλό πρότυπο», στην ανισότητα, δηλαδή, μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Η Jennifer Aniston ετοιμάζει το δικό της brand ομορφιάς και ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε

«Οι άνδρες μπορούν να παντρευτούν όσες φορές θέλουν, μπορούν να παντρευτούν γυναίκες στα 20 ή στα 30 τους. Οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να το κάνουν αυτό».

Να υπενθυμίσουμε πως η Jennifer Aniston έγραψε ένα καυστικό άρθρο το 2016 για την Huffington Post, και αναφέρθηκε στις ψευδείς φήμες περί εγκυμοσύνης εκείνης της εποχής, λέγοντας, «For the record, δεν είμαι έγκυος.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε πλήρεις με ή χωρίς σύντροφο, με ή χωρίς παιδί. Πρέπει να αποφασίσουμε μόνοι μας τι είναι όμορφο όταν πρόκειται για το σώμα μας. Αυτή η απόφαση είναι δική μας και μόνο δική μας. Ας πάρουμε αυτήν την απόφαση για εμάς και για τις νέες γυναίκες σε αυτόν τον κόσμο που μας βλέπουν ως παραδείγματα. Ας πάρουμε αυτήν την απόφαση συνειδητά, έξω από τον θόρυβο των ταμπλόιντ. Δεν χρειάζεται να είμαστε παντρεμένοι ή μητέρες για να είμαστε ολοκληρωμένες.»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει, μπορώ, άραγε, να κάνω παιδιά;»: Η Jennifer Aniston μιλά για τις φήμες περί εγκυμοσύνης που την πλήγωσαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα